Özellikle sonuç gecelerinde malum bizim günlerimiz belli olmuyor @Ahmed sürekli düzenini bozuyorduk aynı güne denk gelirsek yarına kaydırıyorduDoğru, itiraflar vardı dimi bugünO zaman başka. Tabii ki desteğimizi vereceğiz her zamanki gibi
![]()
Özellikle sonuç gecelerinde malum bizim günlerimiz belli olmuyor @Ahmed sürekli düzenini bozuyorduk aynı güne denk gelirsek yarına kaydırıyorduDoğru, itiraflar vardı dimi bugünO zaman başka. Tabii ki desteğimizi vereceğiz her zamanki gibi
![]()
MS puanları hayatıma yön vermiyor artık2 ay sonra tekrar konuşalım bu konuları![]()
Evet beğendim ben
Sen Ahmet Kaya ile yarıştığında ben yoktum forumda. Ben geldiğimden beri uyduruk uyduruk tiplerle yarışıyorsunDuduşlarından öpüyorum lakin sen Ahmet Kaya'yı da severdin.![]()
Hayırlısı anam
Forumumuzun Imagine Dragons'a olan sevgisini biliyorum, @serhatt'ı kendi tarafıma çekerek elimi güçlendiriyorum
@xBUGRAx ben @batuhankaralar a şöyle bakıyorum diyordu ilk haftayı eleme riski yaşamadan boş geçirmiş olacaz sayesinde diyeForumumuzun Imagine Dragons'a olan sevgisini biliyorum, @serhatt'ı kendi tarafıma çekerek elimi güçlendiriyorum![]()
![]()
O kendine baksın önce@xBUGRAx ben @batuhankaralar a şöyle bakıyorum diyordu ilk haftayı eleme riski yaşamadan boş geçirmiş olacaz sayesinde diye![]()
![]()
![]()
kız sen ittifak yapmazsın ki ; anca yatağa atarsın herifleri demek @batuhankaralar ı gözüne kestirdin![]()
@Çiğdem @Bully
@batuhankaralar ı @serhatt alsın yarışmacısını @xemrexxxkız sen ittifak yapmazsın ki ; anca yatağa atarsın herifleri demek @batuhankaralar ı gözüne kestirdin![]()
@Çiğdem @Bully
O nerden cıktı be
Pay edin kendine düşen payı beğenmedinmi sen daha şanslısın türk malı hemO nerden cıktı be![]()
Gee gece ne zırvalıyorsun git zıbar
Daha yeni geldim 😱 😱 😱Gee gece ne zırvalıyorsun git zıbar![]()
gelmez olaydınDaha yeni geldim 😱 😱 😱
Sen nereye gidiyongelmez olaydınBen gidiyorum sen geliyosun..