Sen desteklemediğin zaman ilerleyemiyorum bu sefer de tersi olur inşallah.Yinede ben @dreamy ı desteklicem bir şarkıcı seçmesi daha iyi oldu Mabel her hafta son sıramda olucak çünkü
Sen desteklemediğin zaman ilerleyemiyorum bu sefer de tersi olur inşallah.Yinede ben @dreamy ı desteklicem bir şarkıcı seçmesi daha iyi oldu Mabel her hafta son sıramda olucak çünkü
Benden ayrı kaldığın içindirDeğiştim ben
Kolay kolay da düzelemem artıkBenden ayrı kaldığın içindir
Seviyorum seniGüzel puanlar alır benden
Açıkla da çıkayım artık ablacım
Gel de ben seni iyi ederimKolay kolay da düzelemem artık
İlk 5 hafta oldukça iddialıyım.@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz @-potterhead-
12.Yarışmacımızda belliBaşvuru yine çok hızlı akıyor 16 yarışmacımız formata yetiyor duruma katılıma göre 16-19 arasıda yapabiliyoruz ama daha şimdiden 4 boş koltuk kaldıÖzelden yarışmacısını bana bildirmeniz yetiyor
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz @-potterhead-
12.Yarışmacımızda belliBaşvuru yine çok hızlı akıyor 16 yarışmacımız formata yetiyor duruma katılıma göre 16-19 arasıda yapabiliyoruz ama daha şimdiden 4 boş koltuk kaldıÖzelden yarışmacısını bana bildirmeniz yetiyor
Evet, zehir gibi hemen bildi maşallah.
Çok geç başladın derslerim başlıyor.
1 Ay geciktik malesef ama şartlar öyle gerekti cnmÇok geç başladın derslerim başlıyor.Yazın başlasa başka birini seçecektim.
Risk heyecan getiriyor bizimde işimize gelen oAynen gereksiz risk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?