Sen desteklemediğin zaman ilerleyemiyorum bu sefer de tersi olur inşallah.Yinede ben @dreamy ı desteklicem bir şarkıcı seçmesi daha iyi oldu Mabel her hafta son sıramda olucak çünkü![]()
![]()
![]()
Sen desteklemediğin zaman ilerleyemiyorum bu sefer de tersi olur inşallah.Yinede ben @dreamy ı desteklicem bir şarkıcı seçmesi daha iyi oldu Mabel her hafta son sıramda olucak çünkü![]()
![]()
![]()
Benden ayrı kaldığın içindirDeğiştim ben![]()
Kolay kolay da düzelemem artıkBenden ayrı kaldığın içindir![]()
Seviyorum seniGüzel puanlar alır benden![]()
Açıkla da çıkayım artık ablacım
Gel de ben seni iyi ederimKolay kolay da düzelemem artık![]()
İlk 5 hafta oldukça iddialıyım.@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz @-potterhead-
12.Yarışmacımızda belliBaşvuru yine çok hızlı akıyor 16 yarışmacımız formata yetiyor duruma katılıma göre 16-19 arasıda yapabiliyoruz ama daha şimdiden 4 boş koltuk kaldı
Özelden yarışmacısını bana bildirmeniz yetiyor
![]()
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz @-potterhead-
12.Yarışmacımızda belliBaşvuru yine çok hızlı akıyor 16 yarışmacımız formata yetiyor duruma katılıma göre 16-19 arasıda yapabiliyoruz ama daha şimdiden 4 boş koltuk kaldı
Özelden yarışmacısını bana bildirmeniz yetiyor
![]()
Evet, zehir gibi hemen bildi maşallah.
Çok geç başladın derslerim başlıyor.
1 Ay geciktik malesef ama şartlar öyle gerekti cnmÇok geç başladın derslerim başlıyor.Yazın başlasa başka birini seçecektim.
![]()
Risk heyecan getiriyor bizimde işimize gelen oAynen gereksiz risk.![]()