Ben herkesle kilometreleri aşıyorum@ozgur2113 ilen benim aramda.![]()
Ben herkesle kilometreleri aşıyorum@ozgur2113 ilen benim aramda.![]()
Ben artık mantık adamıyım aşk da neymiş![]()
Beni kaybetmeyi göze alabiliyor musun, beni beni..Tehdit var polise gidecem@xBUGRAx
Buray ve Mabel şu anda ön plana çıkıyor benim için evetForum zevksizliğini konuşturmazsa benim senem olur cidden![]()
Ben de güzel birini seçtim "sol" tahlilde.![]()
bizim aramızda sen varsın aramıza girmeye çalışıyorsun kara kedi !@ozgur2113 ilen benim aramda.![]()
inanmıyorum, sen benim gibi para pul sevdalısı değilsinBen artık mantık adamıyım aşk da neymiş![]()
Evet sık sık çıkıyor bizde. 😱 İddialı değilim sadece şarkılarımı tanıtmak için katılacağım, şarkıcımın eseri Fox dizisinin bir bölümünde de çalmıştı ve aynı adda diziniz vardı.Yine Yenimahalle Belediyesi'nin favori sanatçılarından birini bulmuşundur.![]()
Şampiyon yaptırmayız @-potterhead- kusura bakmasındaO zaman öyle de, ilerleyemezsin deme.Çünkü Mabel'in yolu uzun.
![]()
@Tolstoyevski e rakipsin sen cnm seçim olarak onla eşleşiyorsun iki morukBen de güzel birini seçtim "sol" tahlilde.![]()
Murat Boz sever misin
Fena değildirMurat Boz sever misin![]()
Mabel değilde Burayda hemfikirim son sezonuda fena gitmedi @ozgur2113 en az çeyrek görmesi lazım bencede ama @xBUGRAx da pusuda bekliyor aday çokBuray ve Mabel şu anda ön plana çıkıyor benim için evet![]()
Değiştim beninanmıyorum, sen benim gibi para pul sevdalısı değilsin![]()
Aslında Buray düşünüyordum ama sonra şarkı sıkıntısı belki yaşarım dedim vazgeçtimFena değildir![]()
Sadece BurayBuray ve Mabel şu anda ön plana çıkıyor benim için evet![]()
İyi ki vazgeçmişsinAslında Buray düşünüyordum ama sonra şarkı sıkıntısı belki yaşarım dedim vazgeçtim![]()
Sen mi seçtinİyi ki vazgeçmişsinBuray’da şarkı bitmez
![]()