Ben herkesle kilometreleri aşıyorum@ozgur2113 ilen benim aramda.
Ben herkesle kilometreleri aşıyorum@ozgur2113 ilen benim aramda.
Ben artık mantık adamıyım aşk da neymiş
Beni kaybetmeyi göze alabiliyor musun, beni beni..Tehdit var polise gidecem @xBUGRAx
Buray ve Mabel şu anda ön plana çıkıyor benim için evetForum zevksizliğini konuşturmazsa benim senem olur cidden
Ben de güzel birini seçtim "sol" tahlilde.
bizim aramızda sen varsın aramıza girmeye çalışıyorsun kara kedi !@ozgur2113 ilen benim aramda.
inanmıyorum, sen benim gibi para pul sevdalısı değilsinBen artık mantık adamıyım aşk da neymiş
Evet sık sık çıkıyor bizde. 😱 İddialı değilim sadece şarkılarımı tanıtmak için katılacağım, şarkıcımın eseri Fox dizisinin bir bölümünde de çalmıştı ve aynı adda diziniz vardı.Yine Yenimahalle Belediyesi'nin favori sanatçılarından birini bulmuşundur.
Şampiyon yaptırmayız @-potterhead- kusura bakmasındaO zaman öyle de, ilerleyemezsin deme. Çünkü Mabel'in yolu uzun.
@Tolstoyevski e rakipsin sen cnm seçim olarak onla eşleşiyorsun iki morukBen de güzel birini seçtim "sol" tahlilde.
Murat Boz sever misinYine paylaşılamıyorum @denizz19 sen de gel tam olsun
Fena değildirMurat Boz sever misin
Mabel değilde Burayda hemfikirim son sezonuda fena gitmedi @ozgur2113 en az çeyrek görmesi lazım bencede ama @xBUGRAx da pusuda bekliyor aday çokBuray ve Mabel şu anda ön plana çıkıyor benim için evet
Değiştim beninanmıyorum, sen benim gibi para pul sevdalısı değilsin
@-potterhead- stratejini iyi yap dostum Çatlasın şu cadıŞampiyon yaptırmayız @-potterhead- kusura bakmasında
Aslında Buray düşünüyordum ama sonra şarkı sıkıntısı belki yaşarım dedim vazgeçtimFena değildir
Sadece BurayBuray ve Mabel şu anda ön plana çıkıyor benim için evet
İyi ki vazgeçmişsin Buray’da şarkı bitmezAslında Buray düşünüyordum ama sonra şarkı sıkıntısı belki yaşarım dedim vazgeçtim
Sen mi seçtinİyi ki vazgeçmişsin Buray’da şarkı bitmez