İlerleyemem mi diyorsun. Neyse zaten pek iddiam yok sadece efsane ama bilinmeyen şarkılarını foruma tanıtmayı istiyorum.
Mabeli seçseydin ilerleyemezdin diyorum Şeboyla favorilerdensin bence çünkü @batuhankaralar bile fena gitmemiştiArtık ne anladıysan o @dreamy
Bu Şarkı Benim'de Sil Baştan şarkısıyla yarışmıştım Tabii burada final turları şarkısı olur
Ahh senin sinirin bukadar @ozgur2113aşkımız dillere destan @xBUGRAx çatlasın @ozgur2113
Neyin var sen onu söyle özeldenGel aşkım çok özlendin
Bir fotoğrafa tav olduAhh senin sinirin bukadar @ozgur2113
Mabel favorilerden ne diyorsun sen İyi yönetilirse ikinci Gökhan etkisi yaratırMabeli seçseydin ilerleyemezdin diyorum Şeboyla favorilerdensin bence çünkü @batuhankaralar bile fena gitmemişti
@xBUGRAx niye katıyorsunaşkımız dillere destan @xBUGRAx çatlasın @ozgur2113
@ozgur2113 e kıyabilir miyim hiçAhh senin sinirin bukadar @ozgur2113
İyi yerden yakaladın
aşkımız dillere destan @xBUGRAx çatlasın @ozgur2113
Konuşuruz bir ara şu bildirimleri bi halledeyimNeyin var sen onu söyle özelden
bizi ayırmaya çalışıyor da ondan@xBUGRAx niye katıyorsun
Herkes etrafımda pervane çatlaSenin timsah gözyaşların bana sökmez. Sabahtan beri ne edebiyat yaptın be kanmayın şuna. @ozgur2113 @Çiğdem
Görürsün Çatlatmaya geliyoruz(Dedi ve çeyreği göremedi )
Geçen sene yazık olmuştu Ahmet Kaya üstada...
Harbiden sinirin nasıl geçti bir anda@ozgur2113 e kıyabilir miyim hiç
Yine paylaşılamıyorum @denizz19 sen de gel tam olsunSenin timsah gözyaşların bana sökmez. Sabahtan beri ne edebiyat yaptın be kanmayın şuna. @ozgur2113 @Çiğdem
Fesat mahluk!!
Ben ne dediğini anlamıyorum ağzında simit kemiriyor gibi çıkan sesleride şarkı diye sunmus @dreamyMabel favorilerden ne diyorsun sen İyi yönetilirse ikinci Gökhan etkisi yaratır
Forumun nasıl sevdiğini görmedin mi En Favori Şarkı'dan
Ben ikinizi de seviyorum ama @xBUGRAx Ayırma falan olmazbizi ayırmaya çalışıyor da ondan
o sinir değil yorgunluk hüzün..Harbiden sinirin nasıl geçti bir anda