Mesajıma harika atıp bu yorumu atman koydu biraz...
Mesajıma harika atıp bu yorumu atman koydu biraz...
Kanal dısı etti diyemi @mrt-06
Sen artık müzik şefisin kabileyi bıraktım dedin yanı yeni tarzın @mrt-06 a uygunOnun hıncıda var tabi ama seçimi berbat
Aaaa pardon birisi var Rahmetli fok başkan Şebonun büyük fanı mezarı neredeyse çıkar @BullyMesajıma harika atıp bu yorumu atman koydu biraz...
Allah belanı vermesin@mrt-06 yine en düşük puanlarıma layık olacak gibisin.
Sen çok iyi yarışmışsın ne haddime.
Evet cidden çok geç başladı bu sene @ÇiğdemÇok geç başladın derslerim başlıyor. Yazın başlasa başka birini seçecektim.
Allah belanı vermesin
Yarışmacı mı kalmadı?eTV'yi geçmemiz lazım tvEN olarak. Yıldızlaryarışıyoru falan uplatacağız
Ben işte o yüzden uzun soluklu yarışacağım birini almadım.Evet cidden çok geç başladı bu sene @Çiğdem
O yüzden ilk başta tereddüt ettim katılsam mı katılmasam mı diye
Okul dönemi yoğun oluyorum yurtta zaten internet çekmiyor bakalım nasıl gidecez böyle
Ona şüphem yok ama etik değildi.Kanal yan çizdi yoksa her hafta 20 reyting garantiydi @mrt-06
Sen camileri ahır yaptın, bir gece cahil kaldık senin yüzünde..Milli şefe itiraz yok
Ben severim Yeni Türkü Belki uzun soluklu da gidersin Çok güzel şarkıları var çünküBen işte o yüzden uzun soluklu yarışacağım birini almadım.
Ona şüphem yok ama etik değildi.
Özel olarak desteklediğim birisi yok Sadece sanatçıların repertuarlarını göz önünde bulundurarak şunlar şunlar şampiyonluk adaylarım diyebilirim
Söz vermemek mesafeli davranmak lazım evet yoksa tependen inmezlerÖzel olarak desteklediğim birisi yok Sadece sanatçıların repertuarlarını göz önünde bulundurarak şunlar şunlar şampiyonluk adaylarım diyebilirim
Lütfen 16'da bitirelim sonra saçma sapan şarkılar koymak zorunda kalıyoruz.@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz @-potterhead-
12.Yarışmacımızda belli Başvuru yine çok hızlı akıyor 16 yarışmacımız formata yetiyor duruma katılıma göre 16-19 arasıda yapabiliyoruz ama daha şimdiden 4 boş koltuk kaldı Özelden yarışmacısını bana bildirmeniz yetiyor
Evet cidden çok geç başladı bu sene @Çiğdem
O yüzden ilk başta tereddüt ettim katılsam mı katılmasam mı diye
Okul dönemi yoğun oluyorum yurtta zaten internet çekmiyor bakalım nasıl gidecez böyle
Ben işte o yüzden uzun soluklu yarışacağım birini almadım.
Ona şüphem yok ama etik değildi.
Şansı var bencede forum tanıdık türkülere genelde hep yüksek veriyorlar birde geçen sezonda zülfü livaneli ile en zor sezonlardan birinden gayet iyi ilerlemiştiBen severim Yeni Türkü Belki uzun soluklu da gidersin Çok güzel şarkıları var çünkü