eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Salı Günü Başlıyor !

Onun hıncıda var tabi ama seçimi berbat:A
Sen artık müzik şefisin kabileyi bıraktım dedin yanı yeni tarzın @mrt-06 a uygun :A :A :A
images-5-jpeg.71032

Çok geç başladın derslerim başlıyor. :( Yazın başlasa başka birini seçecektim. :(
Evet cidden çok geç başladı bu sene :( @Çiğdem

O yüzden ilk başta tereddüt ettim katılsam mı katılmasam mı diye :F

Okul dönemi yoğun oluyorum yurtta zaten internet çekmiyor bakalım nasıl gidecez böyle :F

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Çiğdem and mrt-06
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz @-potterhead-

12.Yarışmacımızda belli :Z Başvuru yine çok hızlı akıyor 16 yarışmacımız formata yetiyor duruma katılıma göre 16-19 arasıda yapabiliyoruz ama daha şimdiden 4 boş koltuk kaldı :A Özelden yarışmacısını bana bildirmeniz yetiyor :Z

giphy.gif
Lütfen 16'da bitirelim sonra saçma sapan şarkılar koymak zorunda kalıyoruz.

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Evet cidden çok geç başladı bu sene :( @Çiğdem

O yüzden ilk başta tereddüt ettim katılsam mı katılmasam mı diye :F

Okul dönemi yoğun oluyorum yurtta zaten internet çekmiyor bakalım nasıl gidecez böyle :F
Ben işte o yüzden uzun soluklu yarışacağım birini almadım. :A

Ona şüphem yok ama etik değildi. :A
Ben severim Yeni Türkü :A Belki uzun soluklu da gidersin :Z Çok güzel şarkıları var çünkü:A
Şansı var bencede forum tanıdık türkülere genelde hep yüksek veriyorlar birde geçen sezonda zülfü livaneli ile en zor sezonlardan birinden gayet iyi ilerlemişti :A