Senin kuş öleli çok olmuştur
Senin kuş öleli çok olmuştur
Kinaye idi aslında o.Of ne abarttınız ya. Aynen biri foruma gelecek de özenle MS konusuna gelecek.Barış Manço en iyi şarkılarını ilk haftalarda harcamasa şuan belki bu durumda olmazdı. Ayrıca usta isim diye elenmeyecek diye kural mı var direkt şampiyon yapalım o zaman yarışmanın ne anlamı var.Bu yorumuna da senin yerine ben utandım.
İçerde'de Sarp karakterini tutuyordum, o zamandan beri böyle iftiralar atıyor bana @Çiğdem cadısı işteHangi Çağatay?@MasacRE
Tesekkürler.Bu haftanın favorileri sizdiniz zaten tebrikler.@Yiğitt @dreamy
Açıkçası Buray'ın buraya kadar gelebileceğini hiç düşünmemiştim. Nil'in erken elenmesinden sonra 2. sürpriz bu oldu herhalde. Tebrikler.@ozgur2113
İkisi de yarı finalde görmek istediğim isimlerdi ama kısmet değilmiş maalesef geçmiş olsun.@bazinga @Tolstoyevski Aslında düşündüm de Gülse ve Gizem için söylediklerinden sonra Ozan'a üzülemeyeceğim o yüzden sadece Tols bu mesajı alınsın üstüne.
Emeğine sağlık.@kerem
Çok doğru söylemişsin, ne yani usta isim diye elenmeyecek hali yok ya. Mağdur güzellemeleri hoşuma gitmiyor yani, sonuna kadar dediklerine katılıyor ve destekliyorum.Of ne abarttınız ya. Aynen biri foruma gelecek de özenle MS konusuna gelecek.Barış Manço en iyi şarkılarını ilk haftalarda harcamasa şuan belki bu durumda olmazdı. Ayrıca usta isim diye elenmeyecek diye kural mı var direkt şampiyon yapalım o zaman yarışmanın ne anlamı var.Bu yorumuna da senin yerine ben utandım.
Tesekkürler askim, belki sampiyonluk tacimi bu sezon sana devrederim kim bilir.@kerem emeklerine sağlık tatlım.
@denizz19 dan sonra @Tolstoyevski bu ikisi en büyük sürprizlerim oldu çünkü kesinlikle kurtulurlar diyordum ama burası survivor işte zaten tahminler tutsa heyecanı kalmaz oyları senin gibiler verdi içinBarış Manço'nun elenmesi kötü olsa da en azından sandalyenin şutlanması isabetli oldu
Al senin olsun be 😱 Heriflerle işim yok benim
D smart24 aralık a kadar hallet ara dur Türkcell superonline a geç
@Çiğdem ttnet türk telekom yavaştır 6 ayda yaparlar
Ne rüşveti be yapacak son kişiyim herhalde bunu.@ozgur2113 bunu da geçmiş ayol @denizz19 ile buluşmalarında rüşvet taktiği alıyormuş meğerse. Ss
Ben mi eledim sanki Manço'yu, 1 verenler suçlu@denizz19 dan sonra @Tolstoyevski bu ikisi en büyük sürprizlerim oldu çünkü kesinlikle kurtulurlar diyordum ama burası survivor işte zaten tahminler tutsa heyecanı kalmaz oyları senin gibiler verdi için@Silinmiş Üye @Yiğitt @dreamy @ozgur2113 @xemrexxx @kerem
Ne rüşveti be yapacak son kişiyim herhalde bunu.Kudurmaya devam et.
Demirorenin yada bein medyaninsa yandın 20 ayda gelirler para isterlerD smartİnş sen gelmeden gelecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?