Aaa konu olarak vadiye benzemiş MesutlarmıBildiğin emniyetten gizli ekip kurdular
Mafya gibi
Savcı ve bakanlik kurdu kimse görevde değil
Çünkü
Hepsi nadire çalışıyor adam istanbulu başkent yapmış imparatorluk kurmuş @Çiğdem
Aaa konu olarak vadiye benzemiş MesutlarmıBildiğin emniyetten gizli ekip kurdular
Mafya gibi
Savcı ve bakanlik kurdu kimse görevde değil
Çünkü
Hepsi nadire çalışıyor adam istanbulu başkent yapmış imparatorluk kurmuş @Çiğdem
İlahi adalet yüce Rabb'im.Musti gitti. Barış Manço kurtarabilir.
Evet Mesut RIZA hakan bahar selin cemal enginAaa konu olarak vadiye benzemiş Mesutlarmı
Evet ben de gördüm ama isim yazmıyordu.@kerem az önce gördüğüm oylar nereye kayboldu, Buray 5 puan ben 4 almıştım.
Musti gitti. Barış Manço kurtarabilir.
1 puan farkla elendim çünkü son oyda Buray Manço’dan 2 puan fark önde alarak önüme geçiyor.@bazinga'nın Oyları:
4 Puan -> Yıldız Tilbe
3 Puan -> Barış Manço
2 Puan -> Şebnem Ferah
1 Puan -> Buray (En sevdiğim şarkısı aslında ama öyle bir hafta ki en zayıf kaldı...)
Rüyandan uyandin demek ki.@kerem az önce gördüğüm oylar nereye kayboldu, Buray 5 puan ben 4 almıştım.
Başka kurban bulamadınız Kenanın grubundandı oBöyle önemli bir hafta için hafif kaldı maalesef.
Muhteşem.
Ya sen gidip dizi film falan yazsana, harcanıyorsun buralarda1 puan farkla elenmek üzücü oldu. Ancak son 1 Oya kim 1 puan fark önde girdiyse o elenmiş demektir ve o kişi de Manço oldu
Bu kadar aslan sevgin olup da nasıl Galatasaray'ı ciddi anlamda desteklemezsin sen
Ya sen gidip dizi film falan yazsana, harcanıyorsun buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?