eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Çeyrek Final Sonuçları

"Yeni olduğu için kalitesiz olduğu" düşüncesi bence de yanlış bir düşünce tarzı. Böyle anlama diye yorumu yaparken epey de uğraştım halbuki, başaramamışım.

Demek istediğim Mustafa Sandal mesela 50 tane hit şarkı yapmıştırsa Buray 5 tane yapmıştır. Bu yüzden de sayısal olarak fazla olduğun için 50 şarkı arasından daha çok beğendiğimiz şarkısı olması normal.
Ayriyeten diğer isimler yıllardır sanat camiasında en üstte kendine yer edinmiş sanatçılar. Bu da onların ne kadar fazla sevildiğini gösteriyor kesimler tarafından.
Tabi ki şarkılar üzerinden atıyorum Mustafa Sandal sevmediğim bir şarkısını kullansa 'Ben Sevda Mısın', listede daha üstte yer alırdı. Ama bu genel olarak Musti'inin şarkı kalitesinin Buray'ın üzerinde olduğu gerçeğini değiştirmezz.

Son haftalara geldiğimiz için de yarışmacıların zirve şarkıları kaldı hep. Bu yüzden Buray'ın listemin sonunda yer alması da normal benim açımdan.
Ama hoşnut değilim kesinlikle. Ayni ismi haftalarca en sona koymak canımı sıkmadı değil sezon boyunca.

@Yiğitt'in Oyları:

4 PUAN - ŞEBNEM FERAH (Efsanedir, gözü kapalı koyuyorum.)
3 PUAN - BURAY (Buray'ın ev sevdiğim şarkısı. )
2 PUAN - BARIŞ MANÇO (Güzel şarkıdır, Mehmet Erdem de güzel yorumlamıştı.)
1 PUAN - MUSTAFA SANDAL (Bu şarkı da efsanelerden biri ama mecburen koyuyorum buraya.
)

Şu tatlılığa bak, yorum yapmış bi de.

Reactions: kerem