Arkadaşım çağırdı, sevgilisiyle tartışmış da gel biraz içelim dedi. Bende kırmadım.Alamanyada da saat şuan 3 e gelmiyormu napıyordun dışarıda 😱😱😱
Arkadaşım çağırdı, sevgilisiyle tartışmış da gel biraz içelim dedi. Bende kırmadım.Alamanyada da saat şuan 3 e gelmiyormu napıyordun dışarıda 😱😱😱
Ayyaş Alamancı 😱😱😱Arkadaşım çağırdı, sevgilisiyle tartışmış da gel biraz içelim dedi. Bende kırmadım.![]()
Hadi ordan, fok ne zaman haklı çıkar ki?
@Aserat sen de zamanında Ki Sen'e Açık Adres'ten yüksek vermişsinBekliyoruz güzel ve kaliteli puanlarını
![]()
Öyle şey yapmaz onlarHadi ordan, fok ne zaman haklı çıkar ki?Ben oy isterimde gereksiz olduğunu cark ettim. Adil bir yarış oksun isterim ama @denizz19 ve @Maskeli Fedai oy isyemeye devam edecek. Olmayan alman damarım tuttu bugün.
![]()
La bilmesek masum sanacaz seniHadi ordan, fok ne zaman haklı çıkar ki?Ben oy isterimde gereksiz olduğunu cark ettim. Adil bir yarış oksun isterim ama @denizz19 ve @Maskeli Fedai oy isyemeye devam edecek. Olmayan alman damarım tuttu bugün.
![]()
La kendi bildiğine göre yüksek vermiş zaten
Kıskanmayalım![]()
Oy istemeye devam edecekler derken o sırada Maskelinin Aseratı etiketlemesi süperdi hahahaHadi ordan, fok ne zaman haklı çıkar ki?Ben oy isterimde gereksiz olduğunu cark ettim. Adil bir yarış oksun isterim ama @denizz19 ve @Maskeli Fedai oy isyemeye devam edecek. Olmayan alman damarım tuttu bugün.
![]()
Sarhoş değilim merak etme, küçük bi şişeydi sadece.Ayyaş Alamancı 😱😱😱
Yarışmanın selameti açısından Sertab elenmeli diyorumOy istemeye devam edecekler derken o sırada Maskelinin Aseratı etiketlemesi süperdi hahaha![]()
![]()
![]()
Onunda işi gücü reyting. Aklı sıra deniz ve bizi birbirimize düşürüp heyecan yaratmaya çalışacak. Boşuna dişi acun demedik ona.