Sen burada dolanırkan bende olsam uyuyamazdımMaskeli Fedai adamın uykusunu kaçırır![]()
Sen burada dolanırkan bende olsam uyuyamazdımMaskeli Fedai adamın uykusunu kaçırır![]()
Bir şey mi ima ediyorsun senSen burada dolanırkan bende olsam uyuyamazdım![]()
![]()
![]()
Meydanı sanamı bırakacaktım gece 1 kişi bile ayarlasan 1 puanla kaç haftadır eleniyor üyelerBir şey mi ima ediyorsun sen![]()
Çoktan ayarlandılarMeydanı sanamı bırakacaktım gece 1 kişi bile ayarlasan 1 puanla kaç haftadır eleniyor üyelerMuhtar kızıydım ben 1 oyun ne demek oldunu benden iyi kimse bilemez
![]()
![]()
![]()
Sadece bayanlar değil erkekler de o kadardı.Ne diye paylaşıyorsun ozaman o diziye gıcık oluyordum küçük sırlarmış eşşek kadar ecünnüler oynuyordu![]()
![]()
![]()
Su uyur düşman uyumaz sen yinede buraları terk etme uyananlar oluyorÇoktan ayarlandılar![]()
Onlarda zibidiler işteSadece bayanlar değil erkekler de o kadardı.![]()
Bully de olmasaBu hafta da Yalın'a iyi vererek Bully abin ve beni üzmeyeceğini tahmin ediyorum![]()
Hiç alakası yok. Everyway That I Can'la de gem poster, hem video paylaşmıştım. Şampiyon oldum.şarkı bir foka benzemediği için sertab posterleriyle durumu kurtarmaya çalışmış alamancı![]()
Çok iyi demiştin. Verdiğin oylara bakacaz artık.Haftalardır Açık Adresi beklemiyorum. İyi şarkı dedim sadece![]()
Geçen hafta 2 puan verdin bana. Senin de Allah cezanı versin. Hiç milli olma emi?sertaba antipatim yoktu alamancı @kerem in eline geçtikten sonra antipati beslemeye başladım kadına bundan sonra lakap bulma çalışmalarım hızla devam edecektir![]()
Yatakta değildim, dışarıdaydım eve geldim.@Maskeli Fedai yüzünden yarışmacılar uyuyamıyor @denizz19 dan sonra @kerem de yataktan fırlayıp gelmiş![]()
![]()
![]()
Sevdiğim kişileri etiketledim, onlarda anlamıştır zaten.(Dedi ve herkesi etiketledi)
Bu hafta @bazinga admini anılarından vurdumSevdiğim kişileri etiketledim, onlarda anlamıştır zaten.![]()
Alamanyada da saat şuan 3 e gelmiyormu napıyordun dışarıda 😱😱😱Yarakta değildim, dışarıdaydım eve geldim.![]()