Şarknıın kalitesini düşürme ayollKüçük Sırlar’ı hatırlattı.
Şarknıın kalitesini düşürme ayollKüçük Sırlar’ı hatırlattı.
Diğerleri zıbarmış ben konuda yatıyorum şampiyon olacam diyorsunda @Maskeli Fedai@sokak sanati geçmiş sezonda 14 tam puan vermişsin en yüksek puan bir de hepsi orta demiş .ss
@turkuazz canım tam puanını bekliyorum
@MelankoliK bu hafta oy kullan tam puan bekliyorum bizim şarkımız
@gözlemci SOTO seversin sen canım öpüyorum
@Felon tam puan dimi reyis 🙄
@destere yar sana bakmasa da heyecan duymayı biliyorsun
@xdragxx ilk oylamanda hayalimle oynamıştın bu hafta tam bekliyorum.
@bazinga SOTO sevdiğini biliyorum sakın hislerimle oynama
@DarkLegenD tatlım sana hatun bulacam
@MEnes tam puanına layık olmak isterim
@ozmoturk Sezen'in intikamını almak için bu yoldayım![]()
Şarkıyı mundar etmişler haklısınŞarknıın kalitesini düşürme ayoll![]()
![]()
![]()
Ne diye paylaşıyorsun ozaman o diziye gıcık oluyordum küçük sırlarmış eşşek kadar ecünnüler oynuyorduŞarkıyı mundar etmişler haklısın![]()
Diğerleri zıbarmış ben konuda yatıyorum şampiyon olacam diyorsunda @Maskeli FedaiHerif işini görüp öyle zıbarmış
![]()
![]()
![]()
Bu hafta da Yalın'a iyi vererek Bully abin ve beni üzmeyeceğini tahmin ediyorumŞarkıyı mundar etmişler haklısın![]()
Ben her şeyi ayarladım öncedenDiğerleri zıbarmış ben konuda yatıyorum şampiyon olacam diyorsunda @Maskeli FedaiHerif işini görüp öyle zıbarmış
![]()
![]()
![]()
Alamancı ortalıklarda görünmüyor fok başkan @destere uslu çocuk taktiği yapıyor @denizz19 @Maskeli Fedai dikkat etsin dediİşimi erken bitirdim ben o da geç saatte kimse yokken adam arasın
![]()
@destere @kerem @Maskeli FedaiAlamancı ortalıklarda görünmüyor fok başkan @destere uslu çocuk taktiği yapıyor @denizz19 @Maskeli Fedai dikkat etsin dedi![]()
![]()
![]()
(Her şeyden haberi vardıBiliyorsun son gün saat 17:00 dan önce benimde haberim olmuyor puan durumundan![]()
![]()
![]()
Benim milletle buluşma yöntemlerim farklı
Tarkanada denk gelirsen balkonlardan atlarkan malum oda dolanıyor bu aralar selamımı iletBenim milletle buluşma yöntemlerim farklıHerkes anlayamaz
![]()
Aaa sende ayoll burada beni ortaya atmış ama MS yönetiminde şqfimize karşı korumuşsunbizim en yüksek puan sekiz olmalı altı bizi kesmez şu durumu bir düzeltelim hogatha@sokak sanati 10 diyor ne zorla sekize ikna ettik sende yan çizme artık sekiz olsun bitsin bu iş
@xemrexxx topacıda en yüksek 15 puan verelim demiş o tam öldürecek @Maskeli Fedai yi ona kinlenmiş sanırım ama bu kadarda yalı kazığının üstüne gidilmezki ?![]()
Maskeli Fedai adamın uykusunu kaçırır@Maskeli Fedai yüzünden yarışmacılar uyuyamıyor @denizz19 dan sonra @kerem de yataktan fırlayıp gelmiş![]()
![]()
![]()
@xemrexxx @MasacRE- @sokak sanati Mustim için savaşıyorlar en şanslı kişiye piyango isabet edecek inşsandalyeyle gelin her hafta kafanıza puanları indire indire sizi şampiyon yapmak için elimden geleni ardıma koymayacağımdır bilesiniztürbüşon tarifesi uygulayacağım size
![]()