Maskeli Fedai
Favori Üye
Oy kullanmayı unutmaOyumu son gün kullanacağım daha tam karar veremedim (1) puan bellide (3) belli değil
Oy kullanmayı unutmaOyumu son gün kullanacağım daha tam karar veremedim (1) puan bellide (3) belli değil
O bir defa olur merak etmeOy kullanmayı unutma![]()
Maskeli Fedai Yalın ile yarışmamıza veda ediyorTam oy veriyordum, rahatsız ettin![]()
Sertab'a muhteşem puanını bekliyoruz.Tam oy veriyordum, rahatsız ettin![]()
Umarım 1'i alan ben değilimdirO bir defa olur merak etme![]()
Kendisi az gireceğini ve sebebini durumunda belirtti ama gitmeden, ya da bir yorumda da söylemiş olabilir, tam hatırlayamadım.ben şahit olduklarıma inanırım
en son @Dosi yi gördüğümde neşe içinde sevinçle coşuyor senden izlenecek film önerisinde bulunmanı istiyordusonra aranızda geçen üç beş karanlık mesajlaşmadan sonra dosinin beti benzi attı yüzü sararıp soldu o günün akşamı forumu terketti bir dahada göremedik
![]()
artık çok geç vaatlerde bulunmak için@serhatt Yalın'a tam puan verirsen sana bir parlakçı bulacağım söz veriyorum![]()
ben burdan biraz daha ince sıvaya yükleneyim en iyisiKendisi az gireceğini ve sebebini durumunda belirtti ama gitmeden, ya da bir yorumda da söylemiş olabilir, tam hatırlayamadım.O gün ona film tavsiyesi vermemiş olabilirim ama uyumak yerine vakti değerlendirmesi gerektiğini telkin ettim en azından.
Tabi mesele başka yerlere gelince ona yanlış yaptığım gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kaldık ve hala düzeltmek için bir şey yapmadığım gerçeği ortaya çıkınca işler biraz sarpa sarmış olabilir.
Yine de kendisi gelince foruma az girmesinin sebebinin ben olmadığımı söyleyecektir bana kalırsa.
![]()
Hiçbir şey geç değildirartık çok geç vaatlerde bulunmak için![]()
Oylar Çikoya yollandıHiçbir şey geç değildir![]()
Konuyla çok alakasız bahsettiğin durum. Öyle bir kabul etme olmayacak bundan emin olabilirsin.ben burdan biraz daha ince sıvaya yükleneyim en iyisibu mesajla suçunu kısmen kabul etmiş gibisin
içimde öyle bir his var ki sanki biraz daha olayı deşersem gittikçe savunman çökecek ortaya atılıp ''evet benim suçlu benim @Dosi nin forumdan kaçışının suçlusu benim allah beni kahretsin '' benzeri bir itiraf gelecek gibi
![]()
@MEnes beni yani yoldaşını kaçıracak forumdan...ben burdan biraz daha ince sıvaya yükleneyim en iyisibu mesajla suçunu kısmen kabul etmiş gibisin
içimde öyle bir his var ki sanki biraz daha olayı deşersem gittikçe savunman çökecek ortaya atılıp ''evet benim suçlu benim @Dosi nin forumdan kaçışının suçlusu benim allah beni kahretsin '' benzeri bir itiraf gelecek gibi
![]()