eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Yarı Final

ben şahit olduklarıma inanırım :)
en son @Dosi yi gördüğümde neşe içinde sevinçle coşuyor senden izlenecek film önerisinde bulunmanı istiyordu :) sonra aranızda geçen üç beş karanlık mesajlaşmadan sonra dosinin beti benzi attı yüzü sararıp soldu o günün akşamı forumu terketti bir dahada göremedik :)
Kendisi az gireceğini ve sebebini durumunda belirtti ama gitmeden, ya da bir yorumda da söylemiş olabilir, tam hatırlayamadım. :A O gün ona film tavsiyesi vermemiş olabilirim ama uyumak yerine vakti değerlendirmesi gerektiğini telkin ettim en azından. :A Tabi mesele başka yerlere gelince ona yanlış yaptığım gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kaldık ve hala düzeltmek için bir şey yapmadığım gerçeği ortaya çıkınca işler biraz sarpa sarmış olabilir. :A Yine de kendisi gelince foruma az girmesinin sebebinin ben olmadığımı söyleyecektir bana kalırsa. :A

@YıldırıM daha önce hiç oy kullanmadın sanırım. Bu hafta sadece 3 şarkı kaldı. Dinleyip oylarsan memnun eder. Açık Adres'i seviyorsundur umarım. Sertab'a desteklerini bekliyoruz. :bhr:

@gözlemci kanka şu 2 günde foruma girersin umarım. Açık Adres ile geliyorum bu hafta, desteklerini bekliyorum. Oy kullanmayı unutma lütfen Enis. :D

Kendisi az gireceğini ve sebebini durumunda belirtti ama gitmeden, ya da bir yorumda da söylemiş olabilir, tam hatırlayamadım. :A O gün ona film tavsiyesi vermemiş olabilirim ama uyumak yerine vakti değerlendirmesi gerektiğini telkin ettim en azından. :A Tabi mesele başka yerlere gelince ona yanlış yaptığım gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kaldık ve hala düzeltmek için bir şey yapmadığım gerçeği ortaya çıkınca işler biraz sarpa sarmış olabilir. :A Yine de kendisi gelince foruma az girmesinin sebebinin ben olmadığımı söyleyecektir bana kalırsa. :A
ben burdan biraz daha ince sıvaya yükleneyim en iyisi :) bu mesajla suçunu kısmen kabul etmiş gibisin :) içimde öyle bir his var ki sanki biraz daha olayı deşersem gittikçe savunman çökecek ortaya atılıp ''evet benim suçlu benim @Dosi nin forumdan kaçışının suçlusu benim allah beni kahretsin '' benzeri bir itiraf gelecek gibi :)

ben burdan biraz daha ince sıvaya yükleneyim en iyisi :) bu mesajla suçunu kısmen kabul etmiş gibisin :) içimde öyle bir his var ki sanki biraz daha olayı deşersem gittikçe savunman çökecek ortaya atılıp ''evet benim suçlu benim @Dosi nin forumdan kaçışının suçlusu benim allah beni kahretsin '' benzeri bir itiraf gelecek gibi :)
Konuyla çok alakasız bahsettiğin durum. Öyle bir kabul etme olmayacak bundan emin olabilirsin. :A Hem daha 2 gün önce foruma gelmiş kendisi, biz o sohbeti yapalı çok oldu. :A Forumdan gidiş sebebini kendisi durumda yazmış, evet doğru hatırlamışım. :A Özel sebeplerden dolayı konularda aktif olamayacağım demiş. Ben o sebepler arasında değilim. :A

@MEnes beni yani yoldaşını kaçıracak forumdan...

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy