Uyu zaten ayoll daha uykun kaçarsa ne zaman uyucan manyaksüt daha çok uyku yapar çay içeyim bir bardak sen o zaman gör beni![]()
Uyu zaten ayoll daha uykun kaçarsa ne zaman uyucan manyaksüt daha çok uyku yapar çay içeyim bir bardak sen o zaman gör beni![]()
cicili bicili geceyarısı dilerim hogathaUyu zaten ayoll daha uykun kaçarsa ne zaman uyucan manyak![]()
![]()
![]()
Sıva işlemini günün her saati, her dakikası kalbimde, ruhumda, beynimin içinde yapıyorum zaten yoldaşım.@MEnes sıvamadan çekip gitmiş insan şarkılara iki sıva atar elin değmişken hazırbakıpta çıkmak oluyormu şimdi ?
![]()
Açık Adres'i beğenirsin sen.Çoktan kullandım. 3 şarkı vardı şipşak bitti.![]()
bu aralar sıvadan çok sana sorulan sorulara cevap değil felsefik sorularla yanıt verip insanları forumdan kaçırmakla meşgulsunSıva işlemini günün her saati, her dakikası kalbimde, ruhumda, beynimin içinde yapıyorum zaten yoldaşım.Burda bu seferlik es geçilmiş olsun. Oylarımı gönderdim zaten dün biraz hızlı ve atik gelişti olay.
![]()
aha reklam mesaisi başlamış yeniden@gözlemci foruma gir artık![]()
Benim yüzümden kaçmazlar ya, sanki foruma ne kadar uğruyorum da birini kaçıracağım.bu aralar sıvadan çok sana sorulan sorulara cevap değil felsefik sorularla yanıt verip insanları forumdan kaçırmakla meşgulsun
@Dosi yi bunalttın en son seninle sohbete girişmişti ne yazıkki
ondan sonra forumda araki bulasın dosiyi isveç sınırlarından dışarı adım atmaz artık![]()
Bu kadar çaba karşılıksız kalmamalıaha reklam mesaisi başlamış yenidenben konudan çıkayım artık buraları kokutursun
![]()
ben şahit olduklarıma inanırımBenim yüzümden kaçmazlar ya, sanki foruma ne kadar uğruyorum da birini kaçıracağım.Ama forumda sıva yapmadığım daha çok felsefe yaptığım konusunda haklı olabilirsin, ona bir şey diyemem.
@Dosi ise başka işleri yüzünden fazla gelmiyordur, benimle alakalı olduğunu sanmıyorum.
![]()
olsun burda başarısız olsan bile tecrübene tecrübe katıyorsunBu kadar çaba karşılıksız kalmamalı(Kaldı
)
(Bu yarışmadan sonra forumu terk ettiolsun burda başarısız olsan bile tecrübene tecrübe katıyorsunçabalar boşuna gitmez gelecek zamanlar yarışmaya daha kaliteli sarkıcılarla katılman için belkide bu yarışma bir uyarı olur
![]()
o yüzden işte her ihtimale karşı sen şu castle rock u bitir(Bu yarışmadan sonra forumu terk etti)
Dizi güzelo yüzden işte her ihtimale karşı sen şu castle rock u bitirnolur nolmaz geleceğin pek parlak değil bari dizi yarım kalmasın
![]()
parantez içi son cümle olmasa harikayı atacaktım nerdeyseDizi güzelİzlemeye devam ederim beraber yorumlaşırız
( Diziyi bıraktı
)