ama her içimize doğanın gerçekleşeceği safsatadan ibarettir(O zaman diziyi unut)
ama her içimize doğanın gerçekleşeceği safsatadan ibarettir(O zaman diziyi unut)
ver sandalyeyi
Sandalye ile yarışarak seviyemi düşürememver sandalyeyibir puanları kafasına indire indire feleğini şaşırtalım maskelinin
![]()
için rahat olsun zaten dahada aşağı düşmezSandalye ile yarışarak seviyemi düşüremem![]()
Sandalye ile yarışarak seviyemi düşüremem![]()
torpile karşıyız musti yarışırsa seni sunuculuk görevinden azlederiz hogatha
Castle Rock diyorum amaiçin rahat olsun zaten dahada aşağı düşmez)
Aaa yok bu şarkıyla elemişti beni öncekı sezonda oyüzden @Maskeli Fedai yi şutlamayı düşünüyorum diyorumtorpile karşıyız musti yarışırsa seni sunuculuk görevinden azlederiz hogatha![]()
la sende bir dizi izleyeceksin bizi esir aldınCastle Rock diyorum amaOlmaz ki böyle
![]()
Castle Rock diyorum amaOlmaz ki böyle
![]()
Cast yorumlarımızada bak yatmadantorpile karşıyız musti yarışırsa seni sunuculuk görevinden azlederiz hogatha![]()
(Şutlayamadı ve finale çıktıAaa yok bu şarkıyla elemişti beni öncekı sezonda oyüzden @Maskeli Fedai yi şutlamayı düşünüyorum diyorum![]()
![]()
![]()
ama maskeliyi cezalandırırken sandalyenede aynı zamanda tekmeyi vurmuş olacaksın için cızz etmeyecekmi hogathaAaa yok bu şarkıyla elemişti beni öncekı sezonda oyüzden @Maskeli Fedai yi şutlamayı düşünüyorum diyorum![]()
![]()
![]()
cvast şeymi bu castle rock mu oraya bakacağım birazdanCast yorumlarımızada bak yatmadan![]()
![]()
![]()
Aaa benim saflığım bulaştı sana anlamadın gitti ayollama maskeliyi cezalandırırken sandalyenede aynı zamanda tekmeyi vurmuş olacaksın için cızz etmeyecekmi hogatha![]()
cvast şeymi bu castle rock mu oraya bakacağım birazdan![]()
Hadi ben kaçar size iyi gecelerAaa benim saflığım bulaştı sana anlamadın gitti ayoll
Yalının Ki Sen şarkısını MS 2.sezonda kullanmıstı bende Mustimle yarısıyordum o hafta biz elenmiştik oyüzden Yalını şutlamayı düşünüyorum
Gerçi uyuklaya uyuklaya yazıyoruz gözler japon modda bu saatde anca bu kadar![]()
![]()
@Maskeli Fedai
Cast yorumuna bakınca bende kaçarım bu saatde bu sapıkla durulmaz kimse yokkenHadi ben kaçar size iyi geceler![]()
aha şimdi anladım demekki yalınla musti aynı hafta elendi ama bu hafta sen yalını gönderirken eskiden mustinin kalmamasını istermiş gibi yapıp aslında mustiyi göndereceksinAaa benim saflığım bulaştı sana anlamadın gitti ayoll
Yalının Ki Sen şarkısını MS 2.sezonda kullanmıstı bende Mustimle yarısıyordum o hafta biz elenmiştik oyüzden Yalını şutlamayı düşünüyorum
Gerçi uyuklaya uyuklaya yazıyoruz gözler japon modda bu saatde anca bu kadar![]()
![]()
@Maskeli Fedai
iyi gecelr rüyanda atlar kovalasın seniHadi ben kaçar size iyi geceler![]()
Bu saatde sütten başka bir şey içilmezaha şimdi anladım demekki yalınla musti aynı hafta elendi ama bu hafta sen yalını gönderirken eskiden mustinin kalmamasını istermiş gibi yapıp aslında mustiyi göndereceksin
ne diyom ben devreler tamamen yandı dur bir çay molası vereyim hogatha![]()
süt daha çok uyku yapar çay içeyim bir bardak sen o zaman gör beniBu saatde sütten başka bir şey içilmez![]()
![]()
![]()