eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Yarı Final

ama maskeliyi cezalandırırken sandalyenede aynı zamanda tekmeyi vurmuş olacaksın için cızz etmeyecekmi hogatha :)
Aaa benim saflığım bulaştı sana anlamadın gitti ayoll :F

Yalının Ki Sen şarkısını MS 2.sezonda kullanmıstı bende Mustimle yarısıyordum o hafta biz elenmiştik oyüzden Yalını şutlamayı düşünüyorum :A

Gerçi uyuklaya uyuklaya yazıyoruz gözler japon modda bu saatde anca bu kadar :A :A :A @Maskeli Fedai

cvast şeymi bu castle rock mu oraya bakacağım birazdan :)

Yalının Ki Sen şarkısını MS 2.sezonda kullanmıstı bende Mustimle yarısıyordum o hafta biz elenmiştik oyüzden Yalını şutlamayı düşünüyorum :A

Gerçi uyuklaya uyuklaya yazıyoruz gözler japon modda bu saatde anca bu kadar :A :A :A @Maskeli Fedai
Hadi ben kaçar size iyi geceler :A

aha şimdi anladım demekki yalınla musti aynı hafta elendi ama bu hafta sen yalını gönderirken eskiden mustinin kalmamasını istermiş gibi yapıp aslında mustiyi göndereceksin
ne diyom ben devreler tamamen yandı dur bir çay molası vereyim hogatha :)

aha şimdi anladım demekki yalınla musti aynı hafta elendi ama bu hafta sen yalını gönderirken eskiden mustinin kalmamasını istermiş gibi yapıp aslında mustiyi göndereceksin
ne diyom ben devreler tamamen yandı dur bir çay molası vereyim hogatha :)
Bu saatde sütten başka bir şey içilmez :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy