kalbini ferah tut senin için ve nadide yalı kazığın için muhteşem planlarım var
hala çırpınıyor kelaynak vakit geceyarısı olmuş
(Planı finale çıkarmaktıkalbini ferah tut senin için ve nadide yalı kazığın için muhteşem planlarım var![]()
valla zor kurtulduk şimdi şaka maka diyorsun ama şakası bile kötü
Biz MS Bitince nerede sohbet edecez ayoll malum forumun kahvehanesi gibihala çırpınıyor kelaynak vakit geceyarısı olmuş![]()
evet ama hayat sen plan kurarken başına gelen şeylerden ibaretmiş yarın ola hayrola(Planı finale çıkarmaktı)
(Tühevet ama hayat sen plan kurarken başına gelen şeylerden ibaretmiş yarın ola hayrola![]()
mecburen izleyeceksin yarın yedinci bölümden sınava tutacağım seni daha oylar açıklanmadan yediyi yorumlaman şart(TühCastle Rock izleyecektim şimdi
)
Buna MS Bitmeden diziyi bitirmek lazım sonrada tekmeyi vururuz(TühCastle Rock izleyecektim şimdi
)
bizim için yer sorun olmadı hiç bir zaman
(Yorumladı ve ona rağmen düşük verip eledilermecburen izleyeceksin yarın yedinci bölümden sınava tutacağım seni daha oylar açıklanmadan yediyi yorumlaman şart![]()
asla bize arkadaşlık etti dizi boyunca bunu karşılıksız bırakmayacağız öyle arkadaşa kelek olmaz bizde
Biz öyleyiz ama @Maskeli Fedai tekrar selamı sabahı kesecekbizim için yer sorun olmadı hiç bir zamanhiç bir konuda daha konu başlığına uygun mesaj yazdığımı hatırlamıyorum
![]()
bazen insanın içine doğar(Yorumladı ve ona rağmen düşük verip elediler)
MS den elenince diziyi bırakıcak yanı o süreçte bakalım hangimiz hızlı davranacazasla bize arkadaşlık etti dizi boyunca bunu karşılıksız bırakmayacağız öyle arkadaşa kelek olmaz bizde
dur şu yediyide izlesinde sonra şutlarız kelaynağı
başka bir yarışmada yeni bir yalı kazığıyla karşımıza çıkacak nasıl olsa kaçarı yok
Mustiyi verimmi buna @Maskeli Fedaibaşka bir yarışmada yeni bir yalı kazığıyla karşımıza çıkacak nasıl olsa kaçarı yok![]()