Yayınla ama @mrt-06 bilmiyor @Çiğdem- anlatsın bir tanesi on reytingi geçiyordu romantik komedi bile yazdımİstersen yayınlamazsın yani
Reyting sistemi başlarsa yayınlarım
Yabancıya gitmeyeceksiniz ama, yine çok iyi niyetliyim.
Yabancıya gitmeyeceksiniz ama, yine çok iyi niyetliyim.
Yeni sezonda ikinize de tecavüz olacak merak etmeyin.
@sokak sanati nin gölgesinde kalırız yine bizHayatında başarılar
@sokak sanati Sana dizi yazacak kanalın kapanmaz inş
Sen sus ayoll başvuru bitti ama Ağustosa ta baslıcaz @gözlemci Mustiyi alırsa ben ona ayırdım zatenSeçimler bitti alamaz kimse Mustiyi artık şike yapma
Görüldüğü üzere her türlü şikeyi engelliyorum gerçek bi Milli Şef'im@DarkLegenD @denizz19 @mrt-06 @kerem
AferinSeçimler bitti alamaz kimse Mustiyi artık şike yapma
Görüldüğü üzere her türlü şikeyi engelliyorum gerçek bi Milli Şef'im@DarkLegenD @denizz19 @mrt-06 @kerem
Aaa @denizz19 da sana ilk defa katılıyor sanırımYok imkanı yok katılamaz başvuru süresi doldu@denizz19 @Billy Kane isyan çıkartın Milli şef izin veriyor.
Yarışmaya şike karıştırılmak isteniyor sunucuyu boykot ediyoruz.Z
@gözlemci Hele bir gelsin konuya Mustimin kıymetini bilirYarışma var yaa bu aralar bana çok katılıyorNeyse Bundan sonda kim yasak Mustafa Sandal'a giriş ambargosu koyuyorum.
Aaa sana ne zararı var bee manyakAsla kabul etmem Herkesi ayağa kaldırırım yarışma için başvuru bitti
Benim efendiliğimi güzelliğimi çekemiyor bay ÇirlkinAaa sana ne zararı var bee manyak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?