Anam benim iki elim var anca yazıyorum sende 4 uzuv var normaldir.Çoğu ikimizin yani Çiğdem ile benim
Anam benim iki elim var anca yazıyorum sende 4 uzuv var normaldir.Çoğu ikimizin yani Çiğdem ile benim
Benim bir tek boxerHiçbir şey, öyle alelade bir şey serdim üstüme serildim.
Ahh şu yakışıklıyı neden almadınız ayoll bedava banyoda ederdiniz@xemrexxx @sokak sanati @serhatt @mrt-06 @Maskeli Fedai @xBUGRAx @dreamy @Billy Kane @MasacRE-
Çoğu ikimizin yani Çiğdem ile benim
MS Sadece yarışma değil forumunda kahvehanesi ayoll
Anam benim iki elim var anca yazıyorum sende 4 uzuv var normaldir.
Sonunda böcek olduğunu kabul ettin.Ben kırkayakım 4 değil 40
Sonunda böcek olduğunu kabul ettin.
Adama boşanmak yaradı ayoll daha gençleşti sankıMusti senin takıntın gibi aşkım ama adam yaşlandı artık karısı bile boşadı
Bu bodur gençleşse gençleşse ne kadar gençleşecek
Hahha Aaa ne boduru ayoll dalyan gibi adam 😱😱😱Bu bodur gençleşse gençleşse ne kadar gençleşecekNe demişler unutma; nerede bi bodur Allah’ın belası odur
Ay iyi sen seviyorsun diye birşey demiyorum yoksa yıkmıştım buralarıHahha Aaa ne boduru ayoll dalyan gibi adam 😱😱😱
6 Milyona ilerliyoruz her yeri resetledik ayoll
Sen Mustici değilmiydin 😱😱😱Ay iyi sen seviyorsun diye birşey demiyorum yoksa yıkmıştım buraları
@mrt-06 kıskanıyor bu parlakçı yeniden aktif olmamıMS Sadece yarışma değil forumunda kahvehanesi ayoll@Maskeli Fedai en yüksek sayılarını görebilir zaten kurulmuş beleş çay içip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?