eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Neyse o şişko zaten yarışmaya oy vermeyi bile unutur. O yüzden olsun bende cumhurbaşkanı ve milli şef olarak salınırım ortalıkta. Yetkiler farklı olacak zaten ben yetkisini veririm onun.

Teşekkürler.

Canlı performans olayını bir düşünelim derim.

Özellikle de Hadise'yi düşünüyorum.

Bknz:

Aaa o yönetene kalmış şarkıcısının söylediği her türlü şarkıyı videoyu buldu sürece yarışabilir ama oy verenler kötü verir

Aaa o yönetene kalmış şarkıcısının söylediği her türlü şarkıyı videoyu buldu sürece yarışabilir ama oy verenler kötü verir
Neyse sınırlamayalım. Sen açıkla artık tam anlamıyla kimin ne aldığını ve ilân et.

Bir de eskisi kadar yorum bile yapmıyor. Bir ara kendi kendini banlamıştı gerçi, oradan belli neden eskisi kadar yorum yapmadığı.
MS den elenmişti Nazan ile sonra forumu kapatıyorum konusu açmıştı darbeyi engellemiştik ama kendini banlayıp gitmişti bu sezon hemen elenmesine izin vermeyelim

MS den elenmişti Nazan ile sonra forumu kapatıyorum konusu açmıştı darbeyi engellemiştik ama kendini banlayıp gitmişti bu sezon hemen elenmesine izin vermeyelim
O zaman başkan seçelim hemen kendisini. Başkan yardımcılarını ve bakanlar kurulunu oluşturmaya başlasın şimdiden.

O zaman başkan seçelim hemen kendisini. Başkan yardımcılarını ve bakanlar kurulunu oluşturmaya başlasın şimdiden.
Juri Başkanlarım oluyor ben icaat etmiştim oyları yetkili kullanıyorlar benim gibi @sokak sanati ile @xemrexxx Bu sezon bu cinsler olacak yarışma her bakımdan eğlence vaad ediyor