Ben düşüneyim biraz. Bilinmedik tarzda bir isim bulayım (bulamazsam da artık bilindik bir isim olur), insanlara bir şeyler katmış olurum.
Ben düşüneyim biraz. Bilinmedik tarzda bir isim bulayım (bulamazsam da artık bilindik bir isim olur), insanlara bir şeyler katmış olurum.
Popülarite kurbanı da oluruz, sıkıntı yok.
Bir şeyler katsın, o bana yeter.![]()
İlk turlarda elenmemi istiyorsun sanırım. Yerli varken, yabancıya kaydın bir anda.Zayn Malik'i yada Sia'yı öneririm
The Weeknd olabilir. Coldplay yine farklı tarzda.
Vampire Weekend'ide incele.
@xemrexxx Yanına gelmek istiyormuşZayn Malik'i yada Sia'yı öneririm
The Weeknd olabilir. Coldplay yine farklı tarzda.
Vampire Weekend'ide incele.
İlk turlarda elenmemi istiyorsun sanırım. Yerli varken, yabancıya kaydın bir anda.![]()
Aaa katılman bile yeter ayollPopülarite kurbanı da oluruz, sıkıntı yok.
Bir şeyler katsın, o bana yeter.![]()
Yabancı şarkıyla aşırı aram yok. Olsa, muhtemelen Metallica ya da ne bileyim, John Legend, Tori Kelly ile falan çıkardım.Coldplay ve The Weeknd ilr rahat 6-7 hafta götürür.
Zayn Malik'i seçersen ben 5 hafta garantisi veriyorum çok büyük propaganda yaparım ama 6. Hafta elenirsin.
Vampire Weekend'in sevdiğim tek şarkısı var ama güzel oda elenmek için iyi tercih.
Sia zaten son sezonun şampiyonu ve sana yakışır.![]()
Yabancı şarkıyla aşırı aram yok. Olsa, muhtemelen Metallica ya da ne bileyim, John Legend, Tori Kelly ile falan çıkardım.![]()
Aslında buldum. Son zamanlarda en sevdiğim gruplardan biri. Kafamda dört beş şarkıcı ve grup geçti. Sanırım en iyisi bu olacak. Özel mesaj atıyorum, orada tartışalım.Aaa katılman bile yeter ayoll
Ayna Grubunu seversin sen onu alsana![]()
Yerliler üzerine kurulu yarışma. Yabancı dinleyen sayısı da sınırlı. Atar gider yapıyorsun hemen.Türk seçmek isteyen bir insan için niye beni meşgul ediyorsun @Çiğdem-
Ben milli şefim ve boş işler için sen varsın burada beni mesgul etme
Yerliler üzerine kurulu yarışma. Yabancı dinleyen sayısı da sınırlı. Atar gider yapıyorsun hemen.![]()
Hhahah çok yalnızmışş mezarda çok sıkılmış yanına al hem süper ikili olur sizdenBaşkan mi olacak kıskanç çapsız. Onun yeri cehennem