Aaa uslu durun bakayım![]()
![]()
![]()
Masum görüntüsünün altında karşı tarafı kışkırtmak için yaratılmış bir varlık var. Artık uslu duran tarafın ben olduğumu anla boncukçu
Aaa uslu durun bakayım![]()
![]()
![]()
Bakan bakıyor çatla
İnşallah bacım bekliyorum desteğini@Thequeer canım dağıtırsın ortalığı![]()
TeşekkürlerGüzel şarkıları mevcut![]()
Heee herkesi çekiştiriyor. Dün de kısır tarifi aldım.Ben özelden değilde konularda konusmayı sevdiğim içindir cnm @Maskeli Fedai koca karı gibi konusuyordur özelden senle![]()
![]()
![]()
Hoşşşttt.Atacan yine iftiralara başlamış![]()
Sen sokak kadını mısın üstüne alındın?Tıslamayı yasakladı milli Şef
Heee herkesi çekiştiriyor. Dün de kısır tarifi aldım.
Hoşşşttt.
Sen sokak kadını mısın üstüne alındın?
Hepsi vasat valla Sezen hariç.
Cehaletin karşısında irkildim.Calvin'de ses yok. Seçersem ilk haftalar eleneceğimi biliyorum.![]()
@sokak sanati DJ falan demiştin dün, yarışmanın adı müziksurvivor olduğu için bunun bir önemi var. DJ direkt müziğe etki ederken, şarkıcılar sadece söylüyorlar. Yani mantık olarak asıl avantajlı olan benim. Her nedense ilk haftadan eleniyorum, niye acaba?!Cehaletin karşısında irkildim.
Yarı final veya finalde kullanılmalık muazzam bir eser.
@sokak sanati DJ falan demiştin dün, yarışmanın adı müziksurvivor olduğu için bunun bir önemi var. DJ direkt müziğe etki ederken, şarkıcılar sadece söylüyorlar. Yani mantık olarak asıl avantajlı olan benim. Her nedense ilk haftadan eleniyorum, niye acaba?!
Ayrıca niye dissledin pis şef?
Börekte açıyordur @Maskeli FedaiHeee herkesi çekiştiriyor. Dün de kısır tarifi aldım.
Hoşşşttt.
Sen sokak kadını mısın üstüne alındın?
Özledik vlla cnm napıp ne ettinEe çok boşlamıştık artık
İnşallah bacım bekliyorum desteğini
Teşekkürler
@mrt-06 İçinde geçerli sözüm merak etme cnmMasum görüntüsünün altında karşı tarafı kışkırtmak için yaratılmış bir varlık var. Artık uslu duran tarafın ben olduğumu anla boncukçu
Yarısına olumsuz oy çakarım yalnız. İçimden bir ses, "kaliteli bir sesle katıl" diyor ama içimdeki sesi uymayayım, boşver.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey
2 Yarışmacı daha duyuruyorum 15 kişi çok kısa sürede olduk ve sadece 1 kişi kaldı dışarıda kalmak istemeyenler başvuru yapabilirler şuana kadar seçilen isimler
@mrt-06 MS de seçilmemiş ve özel bir isim ile geliyor yine kendi tarzına uygun
Zülfü Livaneli
![]()
@Yiğitt MS 5.Sezon şampiyonu olan Gökhan Türkmen ile geliyor
![]()
@Maskeli Fedai MS 2.sezon finale çıkan ve 20 hafta All Star sezonunda yarı final oynayan Yalın ile geliyor
![]()
@dreamy MS ilk sezonda yarı final gören ve All Star sezonunda ise 20 haftalık sezonda 5.haftada elenen Gülşen ile geliyor
![]()
@MayısKralı MS 5.sezonunda final görmeyi başaran yabancı şarkıcı Ariana Grande ile geliyor
![]()
@Billy Kane 2.Sezon 4.haftada elenen ve 20 hafta All Star sezonunda 12.haftayı gören Demet Akalın ile geliyor
![]()
@xBUGRAx Kendisi ilk defa yarışacak 3.Sezon 9.haftayı görmeyi başaran Gülben Ergen ile geliyor
![]()
@denizz19 MS 5.Sezonunda yarışıp 12.Haftayı görmeyi başaran İrem Derici ile geliyor
![]()
@bazinga Kenan Doğulu
![]()
@ozmoturk Sezen Aksu
![]()
@DarkLegenD Edip Akbayram
![]()
@batuhankaralar Mustafa Özarslan
![]()
@kerem Sertab Erener
![]()
@-potterhead- Nazan Öncel
![]()
@Thequeer Hadise
![]()
1 Kişilik sadece yer kaldı normal kadro sayısı için 16Yarısına olumsuz oy çakarım yalnız. İçimden bir ses, "kaliteli bir sesle katıl" diyor ama içimdeki sesi uymayayım, boşver.![]()
Calvin Harris'i ben; Ferdi Tayfur, Neşet Ertaş, Erkin Koray, Göksel gibi isimlerle aynı kefeye koymayı cüret edeli çok oldu. Göklerden kastın tanrı ise, ben Calvin'i tanrı olarak görmeye başlayalı da çok oldu. Onda sıkıntı yok.Yanlış düşünüyorsun ona sinir oldum
Finallik şarkı demişsin ama 15 hafta nasıl çıkaracak bu isim. Sırf laf ağızdan bir kere çıktı artık sonuna kadar savunmam Lazım mantığı ile gerekçesiz adamı göklere çıkarman rahatsız etti o yüzden diss attım.
Tamam, ben de katılayım. Şarkı seçimi yapar, geri çekilirim. Şarkıcı düşüneyim biraz.1 Kişilik sadece yer kaldı normal kadro sayısı için 16![]()
@xBUGRAx Gibi sende bu deneyimi tat bence şarkıcı seçiminde de listedete yardımcı oluruz![]()
![]()
![]()
Yardımcı olalım ne tür seviyorsunTamam, ben de katılayım. Şarkı seçimi yapar, geri çekilirim. Şarkıcı düşüneyim biraz.![]()