eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Sen Milli şefimmi ne diyordun o ol Emrede başkan öyle ayrı ayrı takılın aynı oda da ayoll
:A :A :A

Size birde oda ayarlarım yarışmayı puanları konusmamız için hem sizde kaynaşmış olursunuz MS küs olanlarıda barıştıran bir yarışma :A :A :A

Neyse o şişko zaten yarışmaya oy vermeyi bile unutur. O yüzden olsun bende cumhurbaşkanı ve milli şef olarak salınırım ortalıkta. Yetkiler farklı olacak zaten ben yetkisini veririm onun.

Teşekkürler. :)

Canlı performans olayını bir düşünelim derim. :D

Özellikle de Hadise'yi düşünüyorum. :A

Bknz:

Aaa o yönetene kalmış şarkıcısının söylediği her türlü şarkıyı videoyu buldu sürece yarışabilir ama oy verenler kötü verir :A :A :A

Bir de eskisi kadar yorum bile yapmıyor. Bir ara kendi kendini banlamıştı gerçi, oradan belli neden eskisi kadar yorum yapmadığı. :)
MS den elenmişti Nazan ile sonra forumu kapatıyorum konusu açmıştı darbeyi engellemiştik ama kendini banlayıp gitmişti bu sezon hemen elenmesine izin vermeyelim :A :A :A

MS den elenmişti Nazan ile sonra forumu kapatıyorum konusu açmıştı darbeyi engellemiştik ama kendini banlayıp gitmişti bu sezon hemen elenmesine izin vermeyelim :A :A :A
O zaman başkan seçelim hemen kendisini. Başkan yardımcılarını ve bakanlar kurulunu oluşturmaya başlasın şimdiden. :A

O zaman başkan seçelim hemen kendisini. Başkan yardımcılarını ve bakanlar kurulunu oluşturmaya başlasın şimdiden. :A
Juri Başkanlarım oluyor ben icaat etmiştim oyları yetkili kullanıyorlar benim gibi @sokak sanati ile @xemrexxx Bu sezon bu cinsler olacak yarışma her bakımdan eğlence vaad ediyor :A :A :A