İş bulamadığım için boşum bu yaz ALES e çalışıcam sadece o yüzden rahat rahat kasarız MS’yi. Konuşuruz bol bol özelden neler olduğunu bebeğimÖzledik vlla cnm napıp ne ettin
İş bulamadığım için boşum bu yaz ALES e çalışıcam sadece o yüzden rahat rahat kasarız MS’yi. Konuşuruz bol bol özelden neler olduğunu bebeğimÖzledik vlla cnm napıp ne ettin
Aaa bekliyorum merak ettim ayollAslında buldum. Son zamanlarda en sevdiğim gruplardan biri. Kafamda dört beş şarkıcı ve grup geçti. Sanırım en iyisi bu olacak. Özel mesaj atıyorum, orada tartışalım.
Buray ile iyi gitmiştin Hadise ile daha iyi gidersin tam onun eski sahibi @hayret bi şey konuya gelmişken seçtinİş bulamadığım için boşum bu yaz ALES e çalışıcam sadece o yüzden rahat rahat kasarız MS’yi. Konuşuruz bol bol özelden neler olduğunu bebeğim
Sokak seysi seni böyle kandırıyorEkli dosyayı görüntüle 60335
Biraz yabancı müzikle haşır neşir olayım. Bir dahaki sefere yabancıyla katılırım. Muhtemelen tarzım rock olur.7 sezonun 4'ünde yabancı finalist çıktı ve 2 kere şampiyon oldu ama hala sizin bu yabancı şampiyon olmaz algınız kırılmadı.s.s
O zaman iyi puan bekliyorum böyle şarkıları çok çünküSevdim
Ben milli şefim zaten onu başkan yardımcısı için düşünebilirim
Neyse yesin yesin kilo alsın cehennemde ettir yağlarını
Sizden süper ikili olacak başkanlarımız süper olduSokak seysi seni böyle kandırıyorEkli dosyayı görüntüle 60335
@gözlemci den sonra bu da mı akademik eğitim alacak ortamlar çok bozdu.sdİş bulamadığım için boşum bu yaz ALES e çalışıcam sadece o yüzden rahat rahat kasarız MS’yi. Konuşuruz bol bol özelden neler olduğunu bebeğim
Kiz bu sokak seysi anca derya olur
Puanlamaya katılırsam düşünürümO zaman iyi puan bekliyorum böyle şarkıları çok çünkü
O yardımcı olacaksa olur yoksa kabul etmiyorum. Benden mahrum kalmaz istemezsin umarım. Harunda yardımcıydı. Burada rütbe önemli
Sen Milli şefimmi ne diyordun o ol Emrede başkan öyle ayrı ayrı takılın aynı oda da ayollKiz bu sokak seysi anca derya olur
Aaa katılırsın ayoll juri olup oy verecen zor bir şey değil sonuc gecesinde sana gelen tepkilerde heyecanlı olacakPuanlamaya katılırsam düşünürüm
Tabi yarışmayla ilgilenmezse tekmeyi atarızSen Milli şefimmi ne diyordun o ol Emrede başkan öyle ayrı ayrı takılın aynı oda da ayoll
Size birde oda ayarlarım yarışmayı puanları konusmamız için hem sizde kaynaşmış olursunuz MS küs olanlarıda barıştıran bir yarışma
Seçimin bence güzel oldu başarılarYarışmayı canlı performanslara göre tasarlarsak, muhtemelen çoğu detone şov. Bunu düşüncelim. Gerçek müzik orada çıkıyor.
ne çıkarım var benim bu iştenAaa katılırsın ayoll juri olup oy verecen zor bir şey değil sonuc gecesinde sana gelen tepkilerde heyecanlı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?