Gözüm görmesin
Gözüm görmesin
Bunuda yarıya çıkaramazsan Kaanı görecem tek sana güveniyormuş Yalın konusunda Gökhanda da @Yiğitt eŞampiyon olacam
2 Kişi kaldı yarışma şimdiden tamamlandı köye gitmeden halletmem lazımdı cnm Profosyonel iş yapıyoruzGözüm görmesin
Size kolay gelsin o zaman.Aaa yok ayoll ilçede oturuyoruz yinede yazları fındıktan kaçamıyoruz
@sokak sanati Türkçe şarkıcı sevmez oyüzden Sertabı alman iyi oldu nadir sevdiklerinden
İlk kez katılıyorum herhalde, olsun o kadar. Senin gibi binbir kez katılıp zorla 1. olmaya çalışmadım ben.
Aaa yok ayoll ilçede oturuyoruz yinede yazları fındıktan kaçamıyoruz
@sokak sanati Türkçe şarkıcı sevmez oyüzden Sertabı alman iyi oldu nadir sevdiklerinden
Alım varsa , beni yaz. Hadise ile katılıyorum.
Konuyu görünce giriş yapmıştım. O zaman boşver. Kolay gelsin sizeSen nerden fırtladın
İlk sefer yarıştıkların ile yarışmak yasak
Konuyu görünce giriş yapmıştım. O zaman boşver. Kolay gelsin size
Oo hoş geldin kaybolma bir yere sen de yarışKonuyu görünce giriş yapmıştım. O zaman boşver. Kolay gelsin size
Benim sevdiğim isimleri forum sevmiyor. Belli başlı kişilerin etrafında dönüp duruluyor sürekli. Top 10 oylamalarından takip ediyorum. Çoğu zaman sonuçlara gülüyorum.Başka sevdiğin isim yok mu onunla katıl.
Bu arada Hadise'yi belki birine kakalarız Sertap gibi oy verirsin
Hadise ile yarışırım sadece ama o da mümkün değilmiş.Oo hoş geldin kaybolma bir yere sen de yarış
100.000 Tane etiket yapmanın nesi profesyonellik be2 Kişi kaldı yarışma şimdiden tamamlandı köye gitmeden halletmem lazımdı cnm Profosyonel iş yapıyoruz
Kendi seçtiğimiz şarkıcıyı sanırım seçemiyoruz bir daha ondanHadise ile yarışırım sadece ama o da mümkün değilmiş.
Yeni yarışmacıları açıklıyorum ayoll heyecanla bekliyorlar açıklanmayı sen bu duyguyu bilmezsin yarışıp tatabilirsin100.000 Tane etiket yapmanın nesi profesyonellik be
Hadise ile yarışırım sadece ama o da mümkün değilmiş.
Kendi seçtiğimiz şarkıcıyı sanırım seçemiyoruz bir daha ondanZiynet Sali alsana
Handeyi alabilirsin , Yıldızı alabilirsin , Ziynet , Burcu , göksel bir sürü şarkıcı varBaşka sevdiğin isim yok mu onunla katıl.
Bu arada Hadise'yi belki birine kakalarız Sertap gibi oy verirsin
Senin yarışmanda yarışacağıma ölürüm daha iyiYeni yarışmacıları açıklıyorum ayoll heyecanla bekliyorlar açıklanmayı sen bu duyguyu bilmezsin yarışıp tatabilirsin
Parlakalrla yemekSenin yarışmanda yarışacağıma ölürüm daha iyi
Kaan gardaşımın beni savunmasını niye kıskanıyorsunBunuda yarıya çıkaramazsan Kaanı görecem tek sana güveniyormuş Yalın konusunda Gökhanda da @Yiğitt e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?