Yavuklun Harunda çok seviyor başka bir müzik yarışmamda yarışmıştı kalbi seninledir şuanSon 2-3 yıldır dinlemedim ama daha önceki şarkılarını çok iyi biliyorum. Finale kalırsam iyidir.![]()
Yavuklun Harunda çok seviyor başka bir müzik yarışmamda yarışmıştı kalbi seninledir şuanSon 2-3 yıldır dinlemedim ama daha önceki şarkılarını çok iyi biliyorum. Finale kalırsam iyidir.![]()
Aaa tabi cnm ben şey demeye çalısıyorum sen o şarkı için istiyorsunEmre'nin bir sürü güzel şarkısı var![]()
Her hafta farklı şarkı seçmek daha mantıklı. 15 şarkı bulmak hiç kolay değil. ;ASeçtiğin şarkıcı senin ortağın olacak bu deneyimi mutlaka tat hele eleme geceleri inanılmaz sürüyor yanı tv de böyle bir yarışma olsa çok tutar![]()
![]()
![]()
Sertap'ı seçtim gitti.Kırgın Çiçekler dizisinde birkaç şarkı seslendirmişti onlarla gel tam puan
Bak ÇİĞDEM paylaşmış![]()
30 Yıllık şarkıcı bulursun ayollHer hafta farklı şarkı seçmek daha mantıklı. 15 şarkı bulmak hiç kolay değil. ;A
Son 2-3 yıldır dinlemedim ama daha önceki şarkılarını çok iyi biliyorum. Finale kalırsam iyidir.![]()
Millet Kumsaydayı enim kanalda izliyor racabıda hazırBenim sevdiğim bir çok şarkısı var. Harun'da sever Sertab'ı.hatta bi ara kumsal şarkısıydı galiba ona takmıştı
Aşk en efsanesi. İyileşiyorum, Açık Adres, İncelikler yüzünden ve son şarkısı Olsun harika. Unutursun var. Bu böyle var bir sürü güzel şarkı var 1-2 recabıda var bildiğim kadarıyla![]()
Üşeniyorum.30 Yıllık şarkıcı bulursun ayoll
Hem yarışmanın güzelliği orada yanı strateji yarışması bu taktik yapacaksın düşüklerden başlayıp ona göre ayarlıcaksın bir strateji hatası yaparsan hemen kapıda bulursun kendini
![]()
![]()
@sokak sanati
Rakiplerin nasıl @Maskeli Fedai Bu sefer yarı görmelisin Yalın yarıdan aşşağısını hiç görmedi@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey
2 Yarışmacı daha duyuruyorum 14 kişi çok kısa sürede olduk ve sadece 2 kişi kaldı dışarıda kalmak istemeyenler başvuru yapabilirler şuana kadar seçilen isimler
@mrt-06 MS de seçilmemiş ve özel bir isim ile geliyor yine kendi tarzına uygun
Zülfü Livaneli
![]()
@Yiğitt MS 5.Sezon şampiyonu olan Gökhan Türkmen ile geliyor
![]()
@Maskeli Fedai MS 2.sezon finale çıkan ve 20 hafta All Star sezonunda yarı final oynayan Yalın ile geliyor
![]()
@dreamy MS ilk sezonda yarı final gören ve All Star sezonunda ise 20 haftalık sezonda 5.haftada elenen Gülşen ile geliyor
![]()
@MayısKralı MS 5.sezonunda final görmeyi başaran yabancı şarkıcı Ariana Grande ile geliyor
![]()
@Billy Kane 2.Sezon 4.haftada elenen ve 20 hafta All Star sezonunda 12.haftayı gören Demet Akalın ile geliyor
![]()
@xBUGRAx Kendisi ilk defa yarışacak 3.Sezon 9.haftayı görmeyi başaran Gülben Ergen ile geliyor
![]()
@denizz19 MS 5.Sezonunda yarışıp 12.Haftayı görmeyi başaran İrem Derici ile geliyor
![]()
@bazinga Kenan Doğulu
![]()
@ozmoturk Sezen Aksu
![]()
@DarkLegenD Edip Akbayram
![]()
@batuhankaralar Mustafa Özarslan
![]()
@kerem Sertab Erener
![]()
@papuleoo Nazan Öncel
![]()
İyilerini seçmeye çalışacağım, da tökezlemezsem iyi olur.Benim sevdiğim bir çok şarkısı var. Harun'da sever Sertab'ı.hatta bi ara kumsal şarkısıydı galiba ona takmıştı
Aşk en efsanesi. İyileşiyorum, Açık Adres, İncelikler yüzünden ve son şarkısı Olsun harika. Unutursun var. Bu böyle var bir sürü güzel şarkı var 1-2 recabıda var bildiğim kadarıyla![]()
Yarışma ne zaman başlıyor? Son başvurular ne zaman? Konuyu okumaya üşendim de, ona göre hazırlarım.
İyilerini seçmeye çalışacağım, da tökezlemezsem iyi olur.![]()
2 Kişi daha seçilince kadro tamamlanıyor ışık hızıyla seçildi yaırşmacılarYarışma ne zaman başlıyor? Son başvurular ne zaman? Konuyu okumaya üşendim de, ona göre hazırlarım.![]()
İlk kez katılıyorum herhalde, olsun o kadar. Senin gibi binbir kez katılıp zorla 1. olmaya çalışmadım ben.Beceriksiz ve özgüvensiz biri olduğun yine belli oldu![]()
Sen zaten köyde yaşamıyor muydun?2 Kişi daha seçilince kadro tamamlanıyor ışık hızıyla seçildi yaırşmacılar
Yarışma Ağustosun 1. yada 2.gününde çünkü temmuzun 20 sinde köye fındığa gidicez 10 gün olamıcam şimdiden yarışmayı hazır hale getiriyorum![]()
Aaa yok ayoll ilçede oturuyoruz yinede yazları fındıktan kaçamıyoruzSen zaten köyde yaşamıyor muydun?![]()
Hay etiketine@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @gözlemci @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @umuttanyel @BesaleT @berkann @soo @eskici @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey
2 Yarışmacı daha duyuruyorum 14 kişi çok kısa sürede olduk ve sadece 2 kişi kaldı dışarıda kalmak istemeyenler başvuru yapabilirler şuana kadar seçilen isimler
@mrt-06 MS de seçilmemiş ve özel bir isim ile geliyor yine kendi tarzına uygun
Zülfü Livaneli
![]()
@Yiğitt MS 5.Sezon şampiyonu olan Gökhan Türkmen ile geliyor
![]()
@Maskeli Fedai MS 2.sezon finale çıkan ve 20 hafta All Star sezonunda yarı final oynayan Yalın ile geliyor
![]()
@dreamy MS ilk sezonda yarı final gören ve All Star sezonunda ise 20 haftalık sezonda 5.haftada elenen Gülşen ile geliyor
![]()
@MayısKralı MS 5.sezonunda final görmeyi başaran yabancı şarkıcı Ariana Grande ile geliyor
![]()
@Billy Kane 2.Sezon 4.haftada elenen ve 20 hafta All Star sezonunda 12.haftayı gören Demet Akalın ile geliyor
![]()
@xBUGRAx Kendisi ilk defa yarışacak 3.Sezon 9.haftayı görmeyi başaran Gülben Ergen ile geliyor
![]()
@denizz19 MS 5.Sezonunda yarışıp 12.Haftayı görmeyi başaran İrem Derici ile geliyor
![]()
@bazinga Kenan Doğulu
![]()
@ozmoturk Sezen Aksu
![]()
@DarkLegenD Edip Akbayram
![]()
@batuhankaralar Mustafa Özarslan
![]()
@kerem Sertab Erener
![]()
@papuleoo Nazan Öncel