Calvin Harris > Others.O zaman ya Manga, Bengü, Sertap Erener, Nil Karaibrahimgil düşünüyorum.
Yabancılardan ise Jennifer Lopez, Adele.
Sıralama yapın plz, ona göre seçeceğim.@Çiğdem- @sokak sanati
Calvin Harris > Others.
Elenmek için katılmıştı zaten .İlk hafta elenmemişmiydi o
Calvin, Kerem'in yarışmayı düşündüğü yerli yabancı tüm şarkıcıları toplar pazara ananas aldırmaya götürür, aldırdıktan sonra onları pas pas niyetine kullanır.Buna da kanma. Calvin'de ilk hafta elenmişti
Calvin, Kerem'in yarışmayı düşündüğü yerli yabancı tüm şarkıcıları toplar pazara ananas aldırmaya götürür, aldırdıktan sonra onları pas pas niyetine kullanır.
NEEEEEEEEE???????Calvin şarkı bile söylemiyor
NEEEEEEEEE???????
BÜYÜK SIR BOZULDU TSK FBI CIA HEPSİ ŞU AN FORUMDA GEZİYOR.
Benim düşüncelerimin ne yazık ki hiç bi anlamı yok onun için
Oooo hangi birine laf yetiştiricen cnm 16 yarışmacı düşün hepside 1-2-3 puanlarına her hafta laf edecekBen şarkıcıya göre değil, şarkıya olan yoruma göre yorum yapıyorum. Laf edene, laf etmek boynumuzun bir borcu olur o vakit. Cevabımız eksik olmaz.
Gülşeni ne çok isteyen varmış @kerem @bazinga ama parayı veren düdüğü çalar @dreamy kaptı hemenO zaman güzel puanlarını bekliyorum Gülşen'e.@Çiğdem-
Dezavantaj falan yoktu ortada. Tek sorunum forumun popüler kültürün kölesi olması. Calvin'in 20 şarkısı varsa 15'i sağlamdır, iyi performans gösterdiği eserlerdir. Calvin DJ olarak katıldıysa madem, o zaman insanlarn DJ tarafını dikkate alması lazımdı. Alsalar zaten... Ee DJ'siz tarafını yani düet yaptığı insanın performansını da dikkate almadılar... Dediğim gibi popüler kültürün kölesi olunca yapacak bir şey de olmuyor. Ferdi Tayfur'da da oldu. FT'de dahil hep en az çeyrek final potansiyelli sanatçılarla katıldım yarışmaya. Ben elimden geleni yaptım.Millet burada sese de oy veriyor. DJ ile katılması en büyük dezavantaj bunu sen yaşadın zaten
Aaa sor cnm hepsi boşa çıktı yarışmacılar de
@kerem Sertab iyidir ve hadisede olabilirAdele'in 15 hafta çıkartma ihtimali yok
Jennifer'a sakın alma. İyi şarkıları var ama tutmaz. Çiğdem gazlamasın seni hiç bir MS başarısı yok Çiğdem"in forumun nabzını bilmez
Nil ile yarışan oldu. @Billy Kane 'Di galiba pek ilerlemedi ama severim. Bengü ile de yarışan oldu. Konuşmadığım biri. O yüzden isim vermiim ama vadi seven bir kadın. Oda pek ilerlemedi. bu ikisi finali görmedi hatta son 5'e kalmadı.
Sertap iyi gitti bence. Forumda seviyor. 2 yılda yeni şarkılarda çıkarttı. Şansı dahada arttı kısaca ve hayrettin yarışmıştı son 4'e kaldı diye hatırlıyorum.AllStar'da da iyi iş çıkarmıştı. Hayrettin deyince aklıma Hadise geldi onu seçmek istersen aklında bulunsun.
Manga en kötü tercih olur
kimleri seviyorsun onuda bilmiyoruzkı az bilgi ver buluruz ayollDezavantaj falan yoktu ortada. Tek sorunum forumun popüler kültürün kölesi olması. Calvin'in 20 şarkısı varsa 15'i sağlamdır, iyi performans gösterdiği eserlerdir. Calvin DJ olarak katıldıysa madem, o zaman insanlarn DJ tarafını dikkate alması lazımdı. Alsalar zaten... Ee DJ'siz tarafını yani düet yaptığı insanın performansını da dikkate almadılar... Dediğim gibi popüler kültürün kölesi olunca yapacak bir şey de olmuyor. Ferdi Tayfur'da da oldu. FT'de dahil hep en az çeyrek final potansiyelli sanatçılarla katıldım yarışmaya. Ben elimden geleni yaptım.
Dezavantaj falan yoktu ortada. Tek sorunum forumun popüler kültürün kölesi olması. Calvin'in 20 şarkısı varsa 15'i sağlamdır, iyi performans gösterdiği eserlerdir. Calvin DJ olarak katıldıysa madem, o zaman insanlarn DJ tarafını dikkate alması lazımdı. Alsalar zaten... Ee DJ'siz tarafını yani düet yaptığı insanın performansını da dikkate almadılar... Dediğim gibi popüler kültürün kölesi olunca yapacak bir şey de olmuyor. Ferdi Tayfur'da da oldu. FT'de dahil hep en az çeyrek final potansiyelli sanatçılarla katıldım yarışmaya. Ben elimden geleni yaptım.
@sokak sanati ablacım Xantier'i ister mi? Ne güzel iki ablam oldu ya. Çok mutluyum.Aaa sor cnm hepsi boşa çıktı yarışmacılar de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?