eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Ben şarkıcıya göre değil, şarkıya olan yoruma göre yorum yapıyorum. Laf edene, laf etmek boynumuzun bir borcu olur o vakit. Cevabımız eksik olmaz.
Oooo hangi birine laf yetiştiricen cnm 16 yarışmacı düşün hepside 1-2-3 puanlarına her hafta laf edecek
Bazıları iyi puanı bile tatmin görmeyende çıkacak sana hucum

Millet burada sese de oy veriyor. DJ ile katılması en büyük dezavantaj bunu sen yaşadın zaten
Dezavantaj falan yoktu ortada. Tek sorunum forumun popüler kültürün kölesi olması. Calvin'in 20 şarkısı varsa 15'i sağlamdır, iyi performans gösterdiği eserlerdir. Calvin DJ olarak katıldıysa madem, o zaman insanlarn DJ tarafını dikkate alması lazımdı. Alsalar zaten... Ee DJ'siz tarafını yani düet yaptığı insanın performansını da dikkate almadılar... Dediğim gibi popüler kültürün kölesi olunca yapacak bir şey de olmuyor. Ferdi Tayfur'da da oldu. FT'de dahil hep en az çeyrek final potansiyelli sanatçılarla katıldım yarışmaya. Ben elimden geleni yaptım.

@kerem Sertab iyidir ve hadisede olabilir

Burcu ile final gördüm bee kaç farklı kişi final grdüki zaten

kimleri seviyorsun onuda bilmiyoruzkı az bilgi ver buluruz ayoll

Hiç alakası yok. Yanlış isimler seçtin.

Dj ile bu iş olmaz. Ferdi'de stratejik hatası yaptın. Erkin Koray çok mu popüler. 1-2 şarkısı TV'de çalar o kadar. Adam şampiyon oldu. Ariana Grande peki. Kızı tanıyan yoktu forumda. Kız finalist oldu.
Yanlış isimler ile yarıştın çünkü şarkıcı olan ve iyi şeyler seslendiren herkes finali gördü.