eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Ben şarkıcıya göre değil, şarkıya olan yoruma göre yorum yapıyorum. Laf edene, laf etmek boynumuzun bir borcu olur o vakit. Cevabımız eksik olmaz. :A
Oooo hangi birine laf yetiştiricen cnm 16 yarışmacı düşün hepside 1-2-3 puanlarına her hafta laf edecek :A :A :A Bazıları iyi puanı bile tatmin görmeyende çıkacak sana hucum :A :A :A

Millet burada sese de oy veriyor. DJ ile katılması en büyük dezavantaj bunu sen yaşadın zaten:D
Dezavantaj falan yoktu ortada. Tek sorunum forumun popüler kültürün kölesi olması. Calvin'in 20 şarkısı varsa 15'i sağlamdır, iyi performans gösterdiği eserlerdir. Calvin DJ olarak katıldıysa madem, o zaman insanlarn DJ tarafını dikkate alması lazımdı. Alsalar zaten... Ee DJ'siz tarafını yani düet yaptığı insanın performansını da dikkate almadılar... Dediğim gibi popüler kültürün kölesi olunca yapacak bir şey de olmuyor. Ferdi Tayfur'da da oldu. FT'de dahil hep en az çeyrek final potansiyelli sanatçılarla katıldım yarışmaya. Ben elimden geleni yaptım.

Adele'in 15 hafta çıkartma ihtimali yok:D
Jennifer'a sakın alma. İyi şarkıları var ama tutmaz. Çiğdem gazlamasın seni hiç bir MS başarısı yok Çiğdem"in forumun nabzını bilmez:A

Nil ile yarışan oldu. @Billy Kane 'Di galiba pek ilerlemedi ama severim. Bengü ile de yarışan oldu. Konuşmadığım biri. O yüzden isim vermiim ama vadi seven bir kadın. Oda pek ilerlemedi. bu ikisi finali görmedi hatta son 5'e kalmadı.
Sertap iyi gitti bence. Forumda seviyor. 2 yılda yeni şarkılarda çıkarttı. Şansı dahada arttı kısaca ve hayrettin yarışmıştı son 4'e kaldı diye hatırlıyorum.:D AllStar'da da iyi iş çıkarmıştı. Hayrettin deyince aklıma Hadise geldi onu seçmek istersen aklında bulunsun.:D
Manga en kötü tercih olur:D
@kerem Sertab iyidir ve hadisede olabilir :A

Burcu ile final gördüm bee kaç farklı kişi final grdüki zaten :A :A :A

Dezavantaj falan yoktu ortada. Tek sorunum forumun popüler kültürün kölesi olması. Calvin'in 20 şarkısı varsa 15'i sağlamdır, iyi performans gösterdiği eserlerdir. Calvin DJ olarak katıldıysa madem, o zaman insanlarn DJ tarafını dikkate alması lazımdı. Alsalar zaten... Ee DJ'siz tarafını yani düet yaptığı insanın performansını da dikkate almadılar... Dediğim gibi popüler kültürün kölesi olunca yapacak bir şey de olmuyor. Ferdi Tayfur'da da oldu. FT'de dahil hep en az çeyrek final potansiyelli sanatçılarla katıldım yarışmaya. Ben elimden geleni yaptım.
kimleri seviyorsun onuda bilmiyoruzkı az bilgi ver buluruz ayoll :A :A :A

Hiç alakası yok. Yanlış isimler seçtin.:D
Dj ile bu iş olmaz. Ferdi'de stratejik hatası yaptın. Erkin Koray çok mu popüler. 1-2 şarkısı TV'de çalar o kadar. Adam şampiyon oldu. Ariana Grande peki. Kızı tanıyan yoktu forumda. Kız finalist oldu.
Yanlış isimler ile yarıştın çünkü şarkıcı olan ve iyi şeyler seslendiren herkes finali gördü.:X