eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Temelli gitmiş ama Faceden bir ulaşıp detaylarını soracam

MS Bitmeden gitme milletden oylarını esirgeme @xBUGRAx geleceğini hissedip seçim yapmış hepsi şeytan olmuş bunların
Sor bebeğim.

Çok burada olamayacağım ama işte bir veya iki hafta konuk olabilirim canım o da senin hatırın için.
Normalde oy kullanmayı sevmiyorum biliyorsun.

Daha erken gidecekti de ben müdahale oldum zaten.

Ama iletişiminiz var sonuçta, neden jüri olmasın ki? İlla forum olması gerekmiyor bence. Her yerden halledilir. Tabii o da istiyorsa.
Yarın bir görünürüm ona Faceye henüz giremedim

Sor bebeğim.

Çok burada olamayacağım ama işte bir veya iki hafta konuk olabilirim canım o da senin hatırın için.
Normalde oy kullanmayı sevmiyorum biliyorsun.
Ben seni juriye alıyorum videoları yollarım oylama oldukça oylayabildin zaman oylarsın oylayamadın zaman önemli değil cnm

Gidiş işte canım.
Sertab'ı çok seviyorum ama dediğim gibi fazla oy kullanamayacağım zaten herkes iddialı genel olarak.
Başarılar dilerim sana da.
Ya kal işte, zaten yeni geldin. Son günlerde foruma renk katıyorsun zaten o yüzden gitme bence.

Teşekkürler.

Ben seni juriye alıyorum videoları yollarım oylama oldukça oylayabildin zaman oylarsın oylayamadın zaman önemli değil cnm
Tamam finduğummm.

Ya kal işte, zaten yeni geldin. Son günlerde foruma renk katıyorsun zaten o yüzden gitme bence.

Teşekkürler.
Ah, mecburiyetler işte.
Bende istemem çekip gitmeyi, sizlerden bağımsız olmayı da... Kim bilir belki günün birinde tekrar görüşürüz belli mi olur.

Neyse vedaları konuşmayı hiç sevmem canım.
Olan zamanımızı iyi değerlendirelim işte gideceğim diye üzmeyelim birbirimizi.

Teşekkürler.
Aaa Alamancı ilk defa doğruyu söylüyor sende forumun önemli taşlarındansın cnm bizleri yoklamayı hiç unutma

Nereyee 😱😱😱