Böyle kot pantolonlu oturuyorum dur bakayım belki gelmiştir bakmadım KiInstadan istek gelmedi mi sana yanlış hesaba mı gönderdim ggııı.Gözlüklü bir bey vardı kapakta.
![]()
Böyle kot pantolonlu oturuyorum dur bakayım belki gelmiştir bakmadım KiInstadan istek gelmedi mi sana yanlış hesaba mı gönderdim ggııı.Gözlüklü bir bey vardı kapakta.
![]()
Aynen oydu. Kuşum dedi ki Atacan abim bu Deniz dedi.Böyle kot pantolonlu oturuyorum dur bakayım belki gelmiştir bakmadım Ki![]()
Yaaa tühhh yakışmışsınız ama.Teyzemin kızı
![]()
Fransa da yaşıyorYaaa tühhh yakışmışsınız ama.Güzel kızmış maşallah.
![]()
Kanka senin tarif ettiğin kızın sarışın haliYaşıt çıktık işe bak.![]()
Ben de zaten o yüzden bu kadar dikkatimi çekti. Yüzü o kadar benziyor ki tek farkı saç rengi.Kanka senin tarif ettiğin kızın sarışın hali![]()
İster misin akraba olalımBen de zaten o yüzden bu kadar dikkatimi çekti. Yüzü o kadar benziyor ki tek farkı saç rengi.![]()
Dur şu okulumu bitiriyim biraz daha büyüyüm de kız boşta kalırsa yaparsın aramızı.İster misin akraba olalım![]()
Herkes bana yapmaya çalışıyor ama çok masraflı bu kız bilgineDur şu okulumu bitiriyim biraz daha büyüyüm de kız boşta kalırsa yaparsın aramızı.Süper olur elti olurduk senle.
![]()
Kaçırma bence gerçi ben kuzenle evliliğe karşıyım ama çok yakışmışsınız siz. Bu güzelliğe masrafı da olsun.Herkes bana yapmaya çalışıyor ama çok masraflı bu kız bilgine![]()
Bugün watson'a gittik 90 lira verdiKaçırma bence gerçi ben kuzenle evliliğe karşıyım ama çok yakışmışsınız siz. Bu güzelliğe masrafı da olsun.![]()
Helal olsun valla dizi yıldızı gibi kız. Gözüm değeyecek yeter.Bugün watson'a gittik 90 lira verdi![]()
Evde kalırsa sana veririzHelal olsun valla dizi yıldızı gibi kız. Gözüm değeyecek yeter.![]()