Böyle kot pantolonlu oturuyorum dur bakayım belki gelmiştir bakmadım KiInstadan istek gelmedi mi sana yanlış hesaba mı gönderdim ggııı. Gözlüklü bir bey vardı kapakta.
Böyle kot pantolonlu oturuyorum dur bakayım belki gelmiştir bakmadım KiInstadan istek gelmedi mi sana yanlış hesaba mı gönderdim ggııı. Gözlüklü bir bey vardı kapakta.
Aynen oydu. Kuşum dedi ki Atacan abim bu Deniz dedi.Böyle kot pantolonlu oturuyorum dur bakayım belki gelmiştir bakmadım Ki
Yaaa tühhh yakışmışsınız ama. Güzel kızmış maşallah.Teyzemin kızı
Fransa da yaşıyorYaaa tühhh yakışmışsınız ama. Güzel kızmış maşallah.
Kanka senin tarif ettiğin kızın sarışın haliYaşıt çıktık işe bak.
Ben de zaten o yüzden bu kadar dikkatimi çekti. Yüzü o kadar benziyor ki tek farkı saç rengi.Kanka senin tarif ettiğin kızın sarışın hali
İster misin akraba olalımBen de zaten o yüzden bu kadar dikkatimi çekti. Yüzü o kadar benziyor ki tek farkı saç rengi.
Dur şu okulumu bitiriyim biraz daha büyüyüm de kız boşta kalırsa yaparsın aramızı. Süper olur elti olurduk senle.İster misin akraba olalım
Herkes bana yapmaya çalışıyor ama çok masraflı bu kız bilgineDur şu okulumu bitiriyim biraz daha büyüyüm de kız boşta kalırsa yaparsın aramızı. Süper olur elti olurduk senle.
Kaçırma bence gerçi ben kuzenle evliliğe karşıyım ama çok yakışmışsınız siz. Bu güzelliğe masrafı da olsun.Herkes bana yapmaya çalışıyor ama çok masraflı bu kız bilgine
Bugün watson'a gittik 90 lira verdiKaçırma bence gerçi ben kuzenle evliliğe karşıyım ama çok yakışmışsınız siz. Bu güzelliğe masrafı da olsun.
Helal olsun valla dizi yıldızı gibi kız. Gözüm değeyecek yeter.Bugün watson'a gittik 90 lira verdi
Evde kalırsa sana veririzHelal olsun valla dizi yıldızı gibi kız. Gözüm değeyecek yeter.