Kameralara oynama algı yaratma sunucu sen sessiz olmalısın bu konularda her şeye yorum yapma .ss
Seni rakip görüp işini bitirmeye çalısıyorlar@denizz19 beni düşünüyor, bunu biliyorum. Bazıları gibi hoş-beş yapma derdinde değil.
Elbette seni düşünüyorum Yıldız çok daha etkili bir isim ama Sertabı al sen madem daha iyi başarılara sahip@denizz19 beni düşünüyor, bunu biliyorum. Bazıları gibi hoş-beş yapma derdinde değil.
Aaa bu senaryoyu Harem dizisinde izlemiştim @xBUGRAx Fox ta veriyorduSende olayı iyice Muhteşem Yüzyıla döktün birde izlemedimdiyordun@xemrexxx koş kız Çiğdem senin diziyi bitirmiş baştan sona
Davet ettin gelin ıstırın diye.
@Yiğitt e hiç bir şey yanaşmıyor hemde ağacın altında yatıyormuşKaşınınca daha da büyüyor ve çoğalıyor.Kim bilir ne ıssırdı tarantula mı fare mi.@Çiğdem- Krem sürdüm birde aile hekimine gidip ilaç yazdırdım.
Rabbim beni bir daha köylere düşürme en kötü kasaba bile olmasın şehirden beni azat etme! Amin..
Tıpkı Özlem Özden Ayşegül kavgaları gibi ama.
Aynı odada 4 kişi yatıyorduk bir tek beni ısırdılar ayol.
Erken elenirsem bittin Rachel.@kerem MS'ye damga vurmuş Milli Şef varken her finalde sunucu yada finalist olarak çıkmış biri varken başarısız birini dikkate alma kuzumSertap istatistik olarak daha iyi. AllStar'da erken elendi ama @MayısKralı 'nın gudubetliğiSertap 2. Sezonda Hayret bi şey gibi çok üyeler üzerinde etkisi olmayan birine rağmen çeyreğe çıkmıştı. Her türlü dha başarılı
İrem'i seçtin tamam hoşta 15 şarkısını nereden bulacaksın peki?Elbette seni düşünüyorum Yıldız çok daha etkili bir isim ama Sertabı al sen madem daha iyi başarılara sahip
Merak etme gelmem oyunlarına. Şampıyon benim diyeceğim de ilk haftadan elenmekten korkuyorum.Seni rakip görüp işini bitirmeye çalısıyorlar
Beni kendinle karıştırma.Oda senin yeteneksizliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?