- Reaksiyon puanı
- 59,241
- Puanı
- 1,060
Kısmet bu işler melunum, salabilirim her an.@Bully kardeşim yokluğumda iyi yönetecektir Yalın'ı![]()
Kısmet bu işler melunum, salabilirim her an.@Bully kardeşim yokluğumda iyi yönetecektir Yalın'ı![]()
Sonunda yani.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu
Yalnızlık Senfonisi, Belalım ve bunun arasında seçim yaptım bakalım , 2 haftalık düşüş son bulsun artıkSonunda yani.Adamakıllı ikinci şarkın.
![]()
Mutlu ettin beni inş bu haftayıda atlatırsınŞiir yazmıştık sana sevgilime bile yazmamışımdır.![]()
@Bully kardeşim yokluğumda iyi yönetecektir Yalın'ı![]()
Zaten Yalın @Bully ile kalınca başarılı oluyor seni istemiyor adam gittiği yerden dönmesin dedi demin bana kulisteAll-Star ağırlığında sezon, şarkıları daha görmedik ama kafadan şu elenir diyebileceğimiz bir isim yok.Bu durum da heyecan katsayısını oldukça yükseltiyor tabii
![]()
Güzel
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu
Belalım'ı da aynı düzeyde severim, Yalnızlık Senfonisi belki forumda daha çok sevilir ama çok coverlandı, fazla ısınamıyorum bu yüzden.Yalnızlık Senfonisi, Belalım ve bunun arasında seçim yaptım bakalım , 2 haftalık düşüş son bulsun artık![]()
Belalım'ı da aynı düzeyde severim, Yalnızlık Senfonisi belki forumda daha çok sevilir ama çok coverlandı, fazla ısınamıyorum bu yüzden.![]()
O şarkıyı ben Sertab dışında Sezende dahil kimseye yakıştıramıyorumYalnızlık Senfonisi, Belalım ve bunun arasında seçim yaptım bakalım , 2 haftalık düşüş son bulsun artık![]()
Çöplerini temizledin sonunda sanırım Sezeninaaa hayırdır @Çiğdem- üst üste 2 Sezen şarkısı beğendin , kıyamet is coming 😱
@Maskeli Fedai yüzsüzdür döner.Zaten Yalın @Bully ile kalınca başarılı oluyor seni istemiyor adam gittiği yerden dönmesin dedi demin bana kuliste![]()
![]()
![]()
Sen olduna göre efsane ikiliden güzel esintiler izleriz
Zirveye oynamak istiyordu.
@xBUGRAx dan soğudum ona komplomu yapıyorsunuz 😱😱😱
En iyi kimin söylediği açık, konu tartışmaya kapalı.Efsane sahne.
Foxçular doluşun.@sokak sanati @xBUGRAx
Yalın bana ihanet etmezSen olduna göre efsane ikiliden güzel esintiler izleriz![]()
Beğendim şarkını