Tatlıyla Balla bence hak ettiğini alamadı tuhaf şekilde inş bu alırBu hafta şaha kaldıracağız yeniden Yalın'ıFinal puanı cepte
Tatlıyla Balla bence hak ettiğini alamadı tuhaf şekilde inş bu alırBu hafta şaha kaldıracağız yeniden Yalın'ıFinal puanı cepte
Şampiyon olur diye diye adamı nazarladınHiçbir zaman ısınmadım ki. Genelde "şu sıradan popçuların yerine neden en alta koyuyorum ki?" diyerek biraz yukarılara koyuyordum, o kadar.
Onu hatırlatma sinir olmak istemiyorum sana.Geçen haftaki trollüğümü Evli Mutlu Çocuklu ile telafi edebilirim.Belki de etmem
@Arslan Bey in hevesini hep kursağında bırakıyorum çatlasın.Kim gidecek bakalım @ozgur2113 un bile basını yediniz@Yiğitt
@Arslan Bey Tam ısınıyordu Ahmet Kaya ya
Ahmet Kaya ile oynayan genelde finalden aşağı kalmazdı. Demek ki, yanlış taktik uygulamış.Şampiyon olur diye diye adamı nazarladın
Şampiyon olacaksın sanki, bu neyin havası?
Elenmiyorum ama her hafta eleneceğimi dört gözle bekliyosunuz sonuç hüsran.Şampiyon olacaksın sanki, bu neyin havası?
En Favori Şarkı'da yarı final görmüş, Yalın'ın çok izlenen şarkısıydı.Tatlıyla Balla bence hak ettiğini alamadı tuhaf şekilde inş bu alır
Ben sana yalan söylemedim ama, sen bana beğendim mi diye sordun, ben de beğendim dedim, iyi puan verdim demedim.Onu hatırlatma sinir olmak istemiyorum sana.Ama bu hafta o şarkıyı kullanıcam.
Puan almalıydı bence Manifestoda tuhaf şekilde kötü gitmiş Aklım Karıştı sonradan toparlasada puan alabilirdi ama artık hafif şarkıcı yok yarıştığım haftalar bu kadar ehyecalı beklemiyordumEn Favori Şarkı'da yarı final görmüş, Yalın'ın çok izlenen şarkısıydı.Yakındı ama sonuçlar birbirine, herkes iddialıydı, puan alanlar hak etti.
Aklım Karıştı'ya 1 puanlar havada uçuşmuş mesela o da enteresan, forum halkı yine yapmış yapacağını.
Aaa tşşkler @Afet Güçverir kadar olmasada sende ara sıra iltifat konusunda iyi çıkışlar yapıyorsunBütün forumda sana hayranız.
Yinede iyi puan beklentisine soktun beni puanı görünce kendimi çok kötü hissettim nickdaşım.Ben sana yalan söylemedim ama, sen bana beğendim mi diye sordun, ben de beğendim dedim, iyi puan verdim demedim.1 verdiğim Aşkın Ateşi'ni de beğenmiştim.
Güzel şarkı, yapmaya çalışırız bir şeyler.
Şiir yazmıştık sana sevgilime bile yazmamışımdır.
All-Star ağırlığında sezon, şarkıları daha görmedik ama kafadan şu elenir diyebileceğimiz bir isim yok.Puan almalıydı bence Manifestoda tuhaf şekilde kötü gitmiş Aklım Karıştı sonradan toparlasada puan alabilirdi ama artık hafif şarkıcı yok yarıştığım haftalar bu kadar ehyecalı beklemiyordum
Elbet bir gün eleneceksin. Sana taktığım yok ama şarkıcını sevmiyorum.Elenmiyorum ama her hafta eleneceğimi dört gözle bekliyosunuz sonuç hüsran.
Oyy kıyamam lan sanaYinede iyi puan beklentisine soktun beni puanı görünce kendimi çok kötü hissettim nickdaşım.
@Bully kardeşim yokluğumda iyi yönetecektir Yalın'ıZaten @Maskeli Fedai olmadımı Yalın daha rahat eski gününden esintiler veriyor
Ama Maskeli gelicne adam zincire vurulmuş gibi basaleti bağlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?