xBUGRAx
Emekli
Yolarım bu Aleyna'yı başıma bela olacak.
Aleyna baba her derde deva, sayesinde kurtuluyoruz demek Gülben'denGülben Tilki Kıza yanaşarak bana beni ele diye rest çekiyor en büyük antisi eski sunucumuz @GunesinOglu da çağırdım bu işi halledecez @MasacRE- @Arslan Bey sizinleyiz bu hafta@Maskeli Fedai @dreamy @Bully @kerem
Yeni başkanımız Doğal Afet de zaten dolu Gülbene karşı@Afet Güçverir
Nee 😱 Bence sen gelecek sezon Aleyna'yı kap gel yarışmaya, seni şampiyon yapalım. Çiğdem'de hiçbir şey yapamaz sana merak etme
Toplamını alayım3-5 puan alırsın gibi, fazla bir şey bekleme
Son olaylardan sonra Aleyna’ya sinirliyim, kendisine yakıştıramadığım hareketlerde bulundu.Gülben Tilki Kıza yanaşarak bana beni ele diye rest çekiyor en büyük antisi eski sunucumuz @GunesinOglu da çağırdım bu işi halledecez @MasacRE- @Arslan Bey sizinleyiz bu hafta@Maskeli Fedai @dreamy @Bully @kerem
Yeni başkanımız Doğal Afet de zaten dolu Gülbene karşı@Afet Güçverir
Ooo güzel @gözlemci ben @turkuazz @Aserat @serhatt @xemrexxx Tilki Kızı Avlama kulup üyeleri olarak her geçen gün büyüyoruz senide aramızda görmekten memnun oluruz
Bizim kulübümüz çok daha büyük ama önemli değil, ben tek de olsam sonuna kadar savunmaya devam ederim
Bir sen kalacan bu gidişle zatenBizim kulübümüz çok daha büyük ama önemli değil, ben tek de olsam sonuna kadar savunmaya devam ederim
Hadi oradan en favori şarkı 2018'de görürsün büyüklüğümüzü, bu sefer yarı final de kesmez şampiyonluk için geliyoruzBir sen kalacan bu gidişle zaten
Sende kütük olduğun için yoksa tilki kız iyi oldundan değil
Sana kütük diyenler utansınHadi oradan en favori şarkı 2018'de görürsün büyüklüğümüzü, bu sefer yarı final de kesmez şampiyonluk için geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?