Sizin sayenizde ya,ben teşekkür ederim asıl. @Çiğdem- sayesinde hala devam ediyor. 4 sezon boyunca ne sinirlenmişsinizdir bana
Elimizden geleni yapıyorum ama sık sık seni anıyoruz direk olay yanı 2015 yılından beridir var bu format için her zaman sana tşk etmeye devam edecezBu yarışmayı forumumuza kazandırdığın için çok teşekkür ederiz sana, forumu ayakta tutan en büyük olaylardan biri MS.4 sezon güzel hatıralar biriktirdik seninle, forum tarihinde her zaman önemli bir yerin olacak.
Sana Sürpriz var dedim @GunesinOglu çıktı ortaya3. Sezon konularına götürmeyin beni kaç verdin diye Gülben'e panik atağım tutacak gece gece.@Çiğdem-
@Bully hangi tarafa inanması gerektiğini bilir, şu an zafer sarhoşluğuyla kafasını toparlayamadı sadece
Sizin sayenizde ya,ben teşekkür ederim asıl. @Çiğdem- sayesinde hala devam ediyor. 4 sezon boyunca ne sinirlenmişsinizdir bana
Acısıyla tatlısıyla çok şey yaşadık tabii.Elimizden geleni yapıyorum ama sık sık seni anıyoruz direk olay yanı 2015 yılından beridir var bu format için her zaman sana tşk etmeye devam edecez
Elimden geldi kadarıyla formata sahip çıkıp korumaya çalıştım
Ay yine arada kaldım, yine paylaşılamıyorum lanet olsun.@Bully hangi tarafa inanması gerektiğini bilir, şu an zafer sarhoşluğuyla kafasını toparlayamadı sadece
Ay yine arada kaldım, yine paylaşılamıyorum lanet olsun.
@Maskeli Fedai seni bırakmaz bize@Bully hangi tarafa inanması gerektiğini bilir, şu an zafer sarhoşluğuyla kafasını toparlayamadı sadece
Savaşmazsanız bilemeyiz.
Savaşmazsanız bilemeyiz.
Bizim savasmamıza gerek yok @xBUGRAx kapıp götürücek yakında @Maskeli Fedai yi
İki defa evlendi, iki defa boşandı. O güçlü kadın olmayacak da, biz mi güçlü bir insan olacağız?Forumumuzun da mesajı alması dileğiyle..@Çiğdem- @MasacRE- @Maskeli Fedai @Arslan Bey @denizz19 @Sherlock ve düşük veren herkes.
https://twitter.com/x/status/1042361627218259969
İki defa evlendi, iki defa boşandı. O güçlü kadın olmayacak da, biz mi güçlü bir insan olacağız?
Evlene evlene, boşana boşana, şarkı da türetiyor işte böyle.Bu şarkıyı da ortaklaşa yazmış biriyle.
Evlene evlene, boşana boşana, şarkı da türetiyor işte böyle.
Gülben Tilki Kıza yanaşarak bana beni ele diye rest çekiyor en büyük antisi eski sunucumuz @GunesinOglu da çağırdım bu işi halledecez @MasacRE- @Arslan Bey sizinleyiz bu haftaBu şarkıyı da ortaklaşa yazmış biriyle.
Gülben Tilki Kıza yanaşarak bana beni ele diye rest çekiyor en büyük antisi eski sunucumuz @GunesinOglu da çağırdım bu işi halledecez @MasacRE- @Arslan Bey sizinleyiz bu hafta@Maskeli Fedai @dreamy @Bully @kerem
Yeni başkanımız Doğal Afet de zaten dolu Gülbene karşı@Afet Güçverir
Hahah Tilki Kız gelip kurtarsın ayoll sizin onunla işiniz ne Serdar Ortaca destek çıkın pop müziğini bitirdiler diyor
İlk defa seninle aynı fikirdeyim 😱Gülben Tilki Kıza yanaşarak bana beni ele diye rest çekiyor en büyük antisi eski sunucumuz @GunesinOglu da çağırdım bu işi halledecez @MasacRE- @Arslan Bey sizinleyiz bu hafta@Maskeli Fedai @dreamy @Bully @kerem
Yeni başkanımız Doğal Afet de zaten dolu Gülbene karşı@Afet Güçverir
@xBUGRAx Bu sefer ayvayı gerçekten yediİlk defa seninle aynı fikirdeyim 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?