eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 8.Hafta

Kuyrun acın ne zaman geçecek Arslan Beyciğim.
Benim kuyruk acım seninle değil, Demet'le değil, "sanatçı" demen de saçma geldi açıkcası.

Sana sanatçı kriterlerini saymıştım. Hani söz ve müzik yazan, bir işin ucundan tutan hani, o yoksa sanatçı değil de, İrem Derici'ye dediğin "şarkıcı" kısmına giriyor demiştim.

Demet'in kendine ait bestesi var zaten ama hangisiydi bulamadım.

Sürpriz'in yarısını Gülben yazmış.

Demet'in kendine ait bestesi var zaten ama hangisiydi bulamadım.
"Bestesi" var diyorsun ama "besteleri"nden söz edemiyorsun. İşte başkalarından geçinerek "sanatçı"lardan olmuyorsun.

Bir de sadece kendi işiyle uğraşana, magazine çok fazla bulaşmayana da "sanatçı" denilebilir. Bu kısmı da unutmamak lazım.

Star kadın magazinden istemesede yer alıyor.
Önemli olan okuduğu her şeyi hit yapabilmek sen şarkıcı de.

Star kadın magazinden istemesede yer alıyor.
Önemli olan okuduğu her şeyi hit yapabilmek sen şarkıcı de.
Popüler müzik yap, kliplerinde fiziğinle öne çık, üstüne magazine çık dur, sürekli ön planda ol, sonra hit olma. Olmasa ayıp olur.

Popüler müzik yap, kliplerinde fiziğinle öne çık, üstüne magazine çık dur, sürekli ön planda ol, sonra hit olma. Olmasa ayıp olur.
O konuda Gülşen'le Hande daha abartılı klipleri var sürekli Demet dinleyerek diğerlerine konsantre olmamışsın.

O konuda Gülşen'le Hande daha abartılı klipleri var sürekli Demet dinleyerek diğerlerine konsantre olmamışsın.
"Afedersin" klibine baksana, fiziki özellikleri ön planda.

Ayrıca klip kısmına takılman da ayrı mevzu.

Bir de o saydıkların, özellikle de Gülşen, kendisi yazıyor sözü ve müziği.

Şakasına söyledim işte bu safoz da ciddiye mi aldı yoksa yine algı peşinde mi belli değil

Oylarımı kullandım başarılar diliyorum yarışmacılara 😉

Seviyorum bu şarkıyı unut geçen haftayı.