Forumun Seren Serengil'i...Seren'in Gülben'le anılarını yazdığı kitabın adı.@Çiğdem- @Afet Güçverir @xemrexxx @Bully @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 61723
Kütük beye inat elenme her dizi filmde kötü adam olur buda senin kötü adamınBunu da sevmiyorum
Yeni hafta konusunu aç sen, bıdı bıdı konuşacağına
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış moruk teyzeYeni hafta konusunu aç sen, bıdı bıdı konuşacağına
Teyze sana benzer, bak ölmüş kalmışssınDoğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış moruk teyze
Oha, senin ne ara 10 puanın oldu? 😱Sertab ile aramızda bir final puanı var galiba, bana yetişti.@kerem
İlk haftalar puanları hep ben toplardım, ne ara unuttun. Sen puanları hep son haftalarda aldın.Oha, senin ne ara 10 puanın oldu? 😱
Sen de son haftada puan aldın, bir şey değil.İlk haftalar puanları hep ben toplardım, ne ara unuttun. Sen puanları hep son haftalarda aldın.
Çoğu ilk haftalardan ama. O yüzden unutulması normal.Sen de son haftada puan aldın, bir şey değil.
İlk haftaki şarkıların daha iyiydi çünkü, Gülşen'in o kadar iyi şarkısı varken beni hayal kırıklığına uğratıyorsun.İlk haftalar puanları hep ben toplardım, ne ara unuttun. Sen puanları hep son haftalarda aldın.
Daha ileride seveceğim şarkılar vardır kesin. Ama evet başka şarkı kullanabilirdim veya bazı parçaları sonra kullanabilirdim orada haklısın.İlk haftaki şarkıların daha iyiydi çünkü, Gülşen'in o kadar iyi şarkısı varken beni hayal kırıklığına uğratıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?