Hadi bakalım hayırlısı.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @Afet Güçverir
1.Puan Durumu
1 Sertab Erener 54
2 Gülşen 52
3 Gülben Ergen 49
4 Ahmet Kaya 44
5 İrem Derici 44
6 Kenan Doğulu 42
7 Yalın 42
8 Gökhan Türkmen 41
9 Demet Akalın 40
10 Zülfü Livaneli 34
11 Hande Yener 30
12 Sezen Aksu 20
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @Afet Güçverir
1.Puan Durumu
1 Sertab Erener 54
2 Gülşen 52
3 Gülben Ergen 49
4 Ahmet Kaya 44
5 İrem Derici 44
6 Kenan Doğulu 42
7 Yalın 42
8 Gökhan Türkmen 41
9 Demet Akalın 40
10 Zülfü Livaneli 34
11 Hande Yener 30
12 Sezen Aksu 20
Çok vasat bir şarkı değildi, bu haftanın hakkı mıydı tartışılır. Her hafta düşük verenler için birşey değişmiyor zaten Şampiyonluk adayına 2 verdin demekSezen elenebilir, suçlusu tamamen @ozmoturk olur. Böyle bir haftaya böyle şarkıyla gelmemeliydi. İnşallah Sezen Aksu elenmez, şampiyon adayım kendisi...
Dikkat edersen Cornetto şarkısıyla gelemediğin haftalar yüksek verdim. Bırak şu dondurmayı artık.@kerem Yüksek puan ver artık
Abla çok özür dilerim ama objektif davrandım yine. Kimsenin hakkını yemek istemiyorum.Bu ne anam.. @kerem
Kaç hafta tam puan verdim, tam vermediğimde de tama yakın verdim. İlk kez böyle düşük verdim... İnşallah elenmezsin de görürsün şampiyonluk puanlarımı.Çok vasat bir şarkı değildi, bu haftanın hakkı mıydı tartışılır. Her hafta düşük verenler için birşey değişmiyor zaten Şampiyonluk adayına 2 verdin demek
Teşekkürleeer benim oyuma karşılık utandım şimdi.@kerem oyları
11p) Ahmet Kaya
10p) Kenan Doğulu
9p) Demet Akalın
8p) Gülben Ergen
7p) Gökhan Türkmen
6p) Hande Yener
5p) İrem Derici
4p) Gülşen
3p) Yalın
2p) Sezen Aksu
1p) Zülfü Livaneli
Sen hep düşük veriyorsun zaten, geçen haftada 1 vermiştin. Ben yine 10 vermiştim.Teşekkürleeer benim oyuma karşılık utandım şimdi.
Allah belanı vermesin kes yaaaAbla çok özür dilerim ama objektif davrandım yine. Kimsenin hakkını yemek istemiyorum.
Küs olduğumuz haftaydı. @Arslan bEY@Arslan Bey oyları
12 Sezen Aksu - Biliyorsun: Sezen Aksu'nun eski halleri en güzeli. Nağme yaparken sıfır kasma var burada. Günümüzde nağme yaparken çok gırtlak hareketi yapıyor ve bu da kimi zaman sıkıyor. Bunun temel sebebi, yaşı. Burada genç olduğu için mükemmel bir ses çıkıyor, hiç kasma yok. Yağ gibi kayıyor ses.
11 Sertab Erener - Yanarım: Şarkıda çok tiz sesler çıkıyor, bu da şarkıyı başka güzellik katıyor. Nağme yaparken sesin incelmesi ayrı bir hoşluk katıyor.
10 Yalın - Yeniden: Bu şarkıyı bir başka seviyorum. Yalın sözlerini iyi yazmış, Ozan Çolakoğlu iyi düzenlemiş. Klip desen şahane. Klip için bile şarkıyı dinlediğim oluyordu, çok hoş.
9 Gökhan Türkmen - Bitmesin: Hoş bir şarkı, hoş bir klip.
8 Gülşen feat. Murat Boz - İltimas: İyi bir düet ortaya çıkmıştı.
7 Kenan Doğulu - Shake It Up Şakerim: Hadise'nin "Düm Tek Tek" şarkısına benzetiyorum biraz. İkisi de dördüncü yapmıştı ülkemizi. Sertab Erener ya da ne bileyim, maNga gibi isimlerin şarkıları kadar iyi değil gözümde. Mor ve Ötesi'nin şarkısı da iyiydi örneğin. Avrupa'ya inceden kapak yapmıştık Mor ve Ötesi'nin şarkısıyla ama işte Türkçe olduğu için Avrupalılar anlamadı.
6 Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün: Deniz Seki'den Gülben Ergen'e "slow" bir dokunuş.
5 İrem Derici - Nabza Göre Şerbet: Nakaratının kurtaracağı şarkı.
4 Zülfü Livaneli - Karlı Koyun Ormanında
3 Ahmet Kaya - Söyle
2 Hande Yener - Yalanın Batsın: Hazır eski Hande Yener'e gitmişken, Fettah Can'ın şarkıları "Armağan" ya da "Evlilik Sandalı" da paylaşılabilirdi.Özellikle "Armağan"ı söylerken Hande Yener başkaydı.
1 Demet Akalın - Afedersin
Nihayet yüzümü güldüren bir oy. Uzun uzun da açıklamış, 1 alsak da böyle oylara can kurban. Teşekkürler@Arslan Bey oyları
12 Sezen Aksu - Biliyorsun: Sezen Aksu'nun eski halleri en güzeli. Nağme yaparken sıfır kasma var burada. Günümüzde nağme yaparken çok gırtlak hareketi yapıyor ve bu da kimi zaman sıkıyor. Bunun temel sebebi, yaşı. Burada genç olduğu için mükemmel bir ses çıkıyor, hiç kasma yok. Yağ gibi kayıyor ses.
11 Sertab Erener - Yanarım: Şarkıda çok tiz sesler çıkıyor, bu da şarkıyı başka güzellik katıyor. Nağme yaparken sesin incelmesi ayrı bir hoşluk katıyor.
10 Yalın - Yeniden: Bu şarkıyı bir başka seviyorum. Yalın sözlerini iyi yazmış, Ozan Çolakoğlu iyi düzenlemiş. Klip desen şahane. Klip için bile şarkıyı dinlediğim oluyordu, çok hoş.
9 Gökhan Türkmen - Bitmesin: Hoş bir şarkı, hoş bir klip.
8 Gülşen feat. Murat Boz - İltimas: İyi bir düet ortaya çıkmıştı.
7 Kenan Doğulu - Shake It Up Şakerim: Hadise'nin "Düm Tek Tek" şarkısına benzetiyorum biraz. İkisi de dördüncü yapmıştı ülkemizi. Sertab Erener ya da ne bileyim, maNga gibi isimlerin şarkıları kadar iyi değil gözümde. Mor ve Ötesi'nin şarkısı da iyiydi örneğin. Avrupa'ya inceden kapak yapmıştık Mor ve Ötesi'nin şarkısıyla ama işte Türkçe olduğu için Avrupalılar anlamadı.
6 Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün: Deniz Seki'den Gülben Ergen'e "slow" bir dokunuş.
5 İrem Derici - Nabza Göre Şerbet: Nakaratının kurtaracağı şarkı.
4 Zülfü Livaneli - Karlı Koyun Ormanında
3 Ahmet Kaya - Söyle
2 Hande Yener - Yalanın Batsın: Hazır eski Hande Yener'e gitmişken, Fettah Can'ın şarkıları "Armağan" ya da "Evlilik Sandalı" da paylaşılabilirdi.Özellikle "Armağan"ı söylerken Hande Yener başkaydı.
1 Demet Akalın - Afedersin