düşük @kerem seviniyordu son puan durumunda sondan 2.ciydinSana inanmıyorum o kadar düşük değildir bence. Düşükse bile o kadar vasat değildir. 😱
düşük @kerem seviniyordu son puan durumunda sondan 2.ciydinSana inanmıyorum o kadar düşük değildir bence. Düşükse bile o kadar vasat değildir. 😱
Sana inanmıyorum o kadar düşük değildir bence. Düşükse bile o kadar vasat değildir. 😱
Gülşen 2. korkutma çocuğu.düşük @kerem seviniyordu son puan durumunda sondan 2.ciydin
@DarkLegenD harikasın aşkım, cevabım BİTMESİN tabi ki.@DarkLegenD oyları
12- Gökhan Türkmen - Bitmesin (Hâlâ kızın cevabını merak ediyoruz.)
11- İrem Derici - Nabza Göre Şerbet
10- Yalın - Yeniden
09- Demet Akalın - Afedersin
08- Hande Yener - Yalanın Batsın
07- Ahmet Kaya - Söyle
06- Sertab Erener - Yanarım
05- Gülben Ergen Ya Ölümsün Ya Düğün
04- Zülfü Livaneli - Karlı Kayın Ormanında
03- Kenan Doğulu - Shake It Up Sugar'ım/Candy'im/Sweetheart'ım/Sweet'im (Malum kelimenin neden Türkçe olduğunu bana biri anlatsın.)
02- Sezen Aksu - Biliyorsun
01- Gülşen - İltimas
"Nabza Göre Şerbet" ver ama şarkı olarak değil. Yanlış seçim yaptın.@Arslan Bey kaybol gözümün önünden .ss
Bir kere iyi vermedin be. 😱 Birde Ekşici havalarındasın yazık... @DarkLegenD@DarkLegenD oyları
10- Yalın - Yeniden
07- Ahmet Kaya - Söyle
03- Kenan Doğulu - Shake It Up Sugar'ım/Candy'im/Sweetheart'ım/Sweet'im (Malum kelimenin neden Türkçe olduğunu bana biri anlatsın.)
01- Gülşen - İltimas
Keşke oylama başlamadan verseydin bu bilgiyiDeniz Seki'nin 'Ya Ölümsün Ya Düğün' şarkısını neden siz okumadınız sorusuna, Hüsnü Şenlendirici ile yaşadıklarını kastederek 'Benim okumam mümkün mü?' cevabını verdiğini biliyor muydunuz?...
Tahmin etmiştim yine final puanı gelir inşallah.Gülşen 2. korkutma çocuğu.
Bilince hayatımız mı güzelleşecek ne yapalım.Deniz Seki'nin 'Ya Ölümsün Ya Düğün' şarkısını neden siz okumadınız sorusuna, Hüsnü Şenlendirici ile yaşadıklarını kastederek 'Benim okumam mümkün mü?' cevabını verdiğini biliyor muydunuz?...
@DarkLegenD şahanesin bebeğim öpüyorum.@DarkLegenD oyları
10- Yalın - Yeniden
07- Ahmet Kaya - Söyle
01- Gülşen - İltimas