Benim sevdiğim şarkılarla ne zaman geleceksin acabaİlk kez azıcık düşük verdik hemen surat yap hep kötüyü gör zaten .ss
Senin düşük vereceğini bile bile yüksek verdim .ss
Benim sevdiğim şarkılarla ne zaman geleceksin acabaİlk kez azıcık düşük verdik hemen surat yap hep kötüyü gör zaten .ss
Senin düşük vereceğini bile bile yüksek verdim .ss
Değmezsin Ağlamaya ya da Kıymetlim haftaya elenmezsem.Benim sevdiğim şarkılarla ne zaman geleceksin acaba
Değmezsin Ağlamaya iyidir ama diğer şarkıda Mustafa Ceceli var sevmiyorumDeğmezsin Ağlamaya ya da Kıymetlim haftaya elenmezsem.
2. likten 8. liğe mi düştüm? 😱 @kerem @Çiğdem-@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @Afet Güçverir
2.Puan Durumu
1 Demet Akalın 92
2 Sertab Erener 89
3 Gülben Ergen 85
4 Ahmet Kaya 85
5 Gökhan Türkmen 85
6 Yalın 84
7 İrem Derici 80
8 Gülşen 78
9 Kenan Doğulu 71
10 Zülfü Livaneli 60
11 Hande Yener 58
12 Sezen Aksu 45
3 tane aynı puan var, en alttakine beni yazmış? 😱@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @Afet Güçverir
2.Puan Durumu
1 Demet Akalın 92
2 Sertab Erener 89
3 Gülben Ergen 85
4 Ahmet Kaya 85
5 Gökhan Türkmen 85
6 Yalın 84
7 İrem Derici 80
8 Gülşen 78
9 Kenan Doğulu 71
10 Zülfü Livaneli 60
11 Hande Yener 58
12 Sezen Aksu 45
Puanlarımız aynı Rekabet büyük @xBUGRAx @Yiğitt@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @Afet Güçverir
2.Puan Durumu
1 Demet Akalın 92
2 Sertab Erener 89
3 Gülben Ergen 85
4 Ahmet Kaya 85
5 Gökhan Türkmen 85
6 Yalın 84
7 İrem Derici 80
8 Gülşen 78
9 Kenan Doğulu 71
10 Zülfü Livaneli 60
11 Hande Yener 58
12 Sezen Aksu 45
Ağlayın.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @Afet Güçverir
2.Puan Durumu
1 Demet Akalın 92
2 Sertab Erener 89
3 Gülben Ergen 85
4 Ahmet Kaya 85
5 Gökhan Türkmen 85
6 Yalın 84
7 İrem Derici 80
8 Gülşen 78
9 Kenan Doğulu 71
10 Zülfü Livaneli 60
11 Hande Yener 58
12 Sezen Aksu 45
Üst sıralar, alt sıralar, orta sıralar her yerde rekabet büyük maşallah.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @Afet Güçverir
2.Puan Durumu
1 Demet Akalın 92
2 Sertab Erener 89
3 Gülben Ergen 85
4 Ahmet Kaya 85
5 Gökhan Türkmen 85
6 Yalın 84
7 İrem Derici 80
8 Gülşen 78
9 Kenan Doğulu 71
10 Zülfü Livaneli 60
11 Hande Yener 58
12 Sezen Aksu 45
Napiyim Mustafa'yı mı çıkarayım şarkıdanDeğmezsin Ağlamaya iyidir ama diğer şarkıda Mustafa Ceceli var sevmiyorum
Bu konuda senden alınıcak intikamım vardı hatırlarsan3 tane aynı puan var, en alttakine beni yazmış? 😱
Yanarım ve Yeniden gibi şarkılara 4 ve 5 mi. 😱 Sonra zevksiz deyince kızıyorsun. @denizz19@denizz19 oyları
Sezen Aksu 1 (Hiç duymadığım bir şarkı beğenmedim de)
Gülben Ergen 2 (Kötü değil ama biraz zayıf kalmıştı)
Kenan Doğulu 3 (İdare eder)
Sertab Erener 4 (Başka bir hafta daha da yüksek alırdı)
Yalın 5 (Başka bir hafta yine yüksek alabilecek parçalardan)
Ahmet Kaya 6 (Güzel)
Zülfü Livaneli 7 (Geçen haftaya göre bir tık düşük ama güzel)
Gülşen 8 (Sevdiğim şarkılardan)
Gökhan Türkmen 9 (Dinlerdim zamanında bayağı)
Hande Yener 10 (Süper)
Demet Akalın 11 (Şelale altına girip bu hareketleri yaptığımı bilirdim şarkıyı söyleyerek)
Genel olarak ortalama bir haftaydı
Aşk Olsun’u koy yerineNapiyim Mustafa'yı mı çıkarayım şarkıdan
Senin herifler puan alabilicekmi bakalım @Maskeli Fedai @YiğittÜst sıralar, alt sıralar, orta sıralar her yerde rekabet büyük maşallah.