Sana ne .ssYanarım ve Yeniden gibi şarkılara 4 ve 5 mi. 😱 Sonra zevksiz deyince kızıyorsun. @denizz19
Taktı aşk olsuna .ssAşk Olsun’u koy yerine
Senin canını yeriz @Maskeli Fedai ile beraberYanarım ve Yeniden gibi şarkılara 4 ve 5 mi. 😱 Sonra zevksiz deyince kızıyorsun. @denizz19
? Senin şarkıcı kimdi?Yaaaaaa ölürüm yakışıklım.
Zülfü Livaneli Benim gibi laik Atatürkçü çağdaş bir insanın sanatçısı kim olabilir başka.? Senin şarkıcı kimdi?
#şükür
Centilmenlik bilmez @Yiğitt Reyting yarışmasında sanırım aynı puandayız ama alfabetik üst sırada yer alıyordum yetkisini kullanıp kendisini üst sıraya koyuyordu
Hatırlamıyorum öyle bir olay ben.Bu konuda senden alınıcak intikamım vardı hatırlarsan
Buluruz elbet .ss o hafta da kesin sen oy kullanmazsınKeşke güzel müzikler bulsan.
Doğru sormak hata.Zülfü Livaneli Benim gibi laik Atatürkçü çağdaş bir insanın sanatçısı kim olabilir başka.
Her yeni üyeye öyle yapıyorlar forumun sapıkları dikkat et @Yiğitt @Maskeli Fedai @Bully@Maskeli Fedai ve @Yiğitt özelden bana yürüyor. 😱 Biri şunlara BAYAN olmadığımı söylesin herhalde öyle sandılar. :eek.
Bundan @Yiğitt ve @Maskeli Fedai nin haberi var mı? 😱@Maskeli Fedai ve @Yiğitt özelden bana yürüyor. 😱 Biri şunlara BAYAN olmadığımı söylesin herhalde öyle sandılar. :eek.