Dinlerken fark hissetmedim valla.Değiştirmiştim ama o şarkıyı ondan sordum. Slowlarını mı sevmiyorsun.
Dinlerken fark hissetmedim valla.Değiştirmiştim ama o şarkıyı ondan sordum. Slowlarını mı sevmiyorsun.
En başta balkon konuşması yazdı, totemi bozdu, geçmiş olsun artık elenmese iyi.
Adam bir kurtulamadı lanet gibi bulaştı@BesaleT üzdü .ss
Dinlerken fark hissetmedim valla.
@Maskeli Fedai nin en sevdiği oy. Nefes aldırmıştır meluna.@Felon oyları
12 Yalın
11 Gülşen
10 İrem Derici
9 Demet Akalın
8 Gülben Ergen
7 Hande Yener
6 Gökhan Türkmen
5 Sertab Erener
4 Kenan Doğulu
3 Sezen Aksu
2 Ahmet Kaya
1 Zülfü Livaneli
Eğer eleştiriye yönelik oy verseydim ilk haftadan beri sana 1 vermem gerekirdi. Her hafta belli bir sıralama yapmak gerekiyor ve her hafta adaletsiz olmasın diye kimseye üst üste 2 hafta 1 vermiyorum. Özgün müzik sevmememe rağmen yüksek verdiğim haftalar oldu zaten. Bunun altında bir art niyet aramana gerek yok.@ozmoturk merak ediyorum şarkım gerçekten bir puanlık mıydı? Çünkü bunun altında olan Zülfü şarkılarıyla senden daha iyi almıştım. Bu son haftalarda senden aldığım düşük puanlar gerçekten şarkıya mı yoksa benim Sezen'e yönelik eleştirilerimden dolayı mı? Bunun diyeti mi? Eğer böyleyse ben de objektifliğimi kenara koyarım her hafta Sezen'e düşük veririm...
Açıklamaların için teşekkürler.Eğer eleştiriye yönelik oy verseydim ilk haftadan beri sana 1 vermem gerekirdi. Her hafta belli bir sıralama yapmak gerekiyor ve her hafta adaletsiz olmasın diye kimseye üst üste 2 hafta 1 vermiyorum. Özgün müzik sevmememe rağmen yüksek verdiğim haftalar oldu zaten. Bunun altında bir art niyet aramana gerek yok.
Östaki boruları bozuk bunların.ss@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @Afet Güçverir
1.Puan Durumu
1 Sertab Erener 54
2 Gülşen 52
3 Gülben Ergen 49
4 Ahmet Kaya 44
5 İrem Derici 44
6 Kenan Doğulu 42
7 Yalın 42
8 Gökhan Türkmen 41
9 Demet Akalın 40
10 Zülfü Livaneli 34
11 Hande Yener 30
12 Sezen Aksu 20
Sezen elenebilir, suçlusu tamamen @ozmoturk olur. Böyle bir haftaya böyle şarkıyla gelmemeliydi. İnşallah Sezen Aksu elenmez, şampiyon adayım kendisi...@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @Afet Güçverir
1.Puan Durumu
1 Sertab Erener 54
2 Gülşen 52
3 Gülben Ergen 49
4 Ahmet Kaya 44
5 İrem Derici 44
6 Kenan Doğulu 42
7 Yalın 42
8 Gökhan Türkmen 41
9 Demet Akalın 40
10 Zülfü Livaneli 34
11 Hande Yener 30
12 Sezen Aksu 20
Sezen Aksu bu kadar altta olmayı hak etmiyor. Hele ki bu şarkıyla.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @Afet Güçverir
1.Puan Durumu
1 Sertab Erener 54
2 Gülşen 52
3 Gülben Ergen 49
4 Ahmet Kaya 44
5 İrem Derici 44
6 Kenan Doğulu 42
7 Yalın 42
8 Gökhan Türkmen 41
9 Demet Akalın 40
10 Zülfü Livaneli 34
11 Hande Yener 30