Ay sen bu yarışmaya ne güzel hazırlanıyorsun, şampiyon sen olmalısın. Her hafta resim, tweet, yorum derken her şeyinle mükemmelsin.
Ay sen bu yarışmaya ne güzel hazırlanıyorsun, şampiyon sen olmalısın. Her hafta resim, tweet, yorum derken her şeyinle mükemmelsin.
Eğer bana düşük verdiysen bu mesaj 180 derece değişecek. Bilgin olsun. @xBUGRAxAy sen bu yarışmaya ne güzel hazırlanıyorsun, şampiyon sen olmalısın. Her hafta resim, tweet, yorum derken her şeyinle mükemmelsin.
Utanacaksın@Yiğitt oyları
11 PUAN - AHMET KAYA
10 PUAN - ZÜLFÜ LİVANELİ
9 PUAN - GÜLBEN ERGEN
8 PUAN - YALIN
7 PUAN - SERTAB ERENER
6 PUAN - GÜLŞEN
5 PUAN - DEMET AKALIN
4 PUAN - KENAN DOĞULU
3 PUAN - İREM DERİCİ
2 PUAN - SEZEN AKSU
1 PUAN - HANDE YENER
Gitmiş manyak gibi milattan kalma mesajları bulmuş @Bully
Sevmediğimi söylemiştim aşk olsun o kadar kötü puanına rağmen kaç hafta iyi verdim böyle düşünmen beni üzdü.Sevmedin mi yoksa elemden mi. @Afet Güçverir
@ozmoturk aşkım harikasın, hiç beklemiyordum. Teşekkürler.@ozmoturk oyları
11 Gökhan Türkmen
10 İrem Derici
9 Gülşen ft Murat Boz
8 Gülben Ergen
7 Sertab Erener
6 Kenan Doğulu
5 Demet Akalın
4 Ahmet Kaya
3 Hande Yener
2 Yalın
1 Zülfü Livaneli
@ozmoturk bir kere de şaşırt@ozmoturk oyları
11 Gökhan Türkmen
10 İrem Derici
9 Gülşen ft Murat Boz
8 Gülben Ergen
7 Sertab Erener
6 Kenan Doğulu
5 Demet Akalın
4 Ahmet Kaya
3 Hande Yener
2 Yalın
1 Zülfü Livaneli
Oyyyy
İyi ki Sezen'e bir vermişim. İlk haftalarda iyi alırken birden düştüm ilginç.@ozmoturk oyları
11 Gökhan Türkmen
10 İrem Derici
9 Gülşen ft Murat Boz
8 Gülben Ergen
7 Sertab Erener
6 Kenan Doğulu
5 Demet Akalın
4 Ahmet Kaya
3 Hande Yener
2 Yalın
1 Zülfü Livaneli
Puanın için teşekkürler kanka ama sana da genel de iyi verirdim bşliyorsun ama bu hafta beğenemedim üzgünüm.@Afet Güçverir inşallah güç vermez...