Hhaha kütükten başka ne beklenir ayoll doğanda var senin suçun değilİyi hadi eğlen bakalım böyleAma bil ki bunu dedikçe sana daha beter kütüklükler yapacağım
Hhaha kütükten başka ne beklenir ayoll doğanda var senin suçun değilİyi hadi eğlen bakalım böyleAma bil ki bunu dedikçe sana daha beter kütüklükler yapacağım
Ben yalnız yaşar yalnız ölürümSanmam sinir hastası eder ilişkide insanı.
Benim adımdan mı..
İnşallah buraya neyle giriyorsan o bozulurGeçen haftaya göre herhangi bir beklentin olmasın.
Avatarındaki sahneyi gerçek hayatta yaşamazsın inşAllah.İnşallah buraya neyle giriyorsan o bozulur
YaşadımAvatarındaki sahneyi gerçek hayatta yaşamazsın inşAllah.
Aynadaki yüzünün karşılığıyla şarkım kötü değil iyice dinle öyle puan ver döverim.Aynayla mı?
Bildiğin güzel laf soktum, ciddileşti.Aynadaki yüzünün karşılığıyla şarkım kötü değil iyice dinle öyle puan ver döverim.
Yok la ciddileşmedim döverim dedim ya ondan ciddi durmalıydım.Bildiğin güzel laf soktum, ciddileşti.
İdare eder puan verdim. Geçen hafta ben kurtardım seni, düşün. Bu haftayı da kurtarırsın.
O kadar da düşük değil ama çok yüksek de değil.Yok la ciddileşmedim döverim dedim ya ondan ciddi durmalıydım.7 puanın altındaysa yanıma gelme
Ee iyi o zaman 8 puan üstüyse kabulO kadar da düşük değil ama çok yüksek de değil.
Öyle bir şeydi sanırım. Puanlama çıktığı zaman görürsün artık.Ee iyi o zaman 8 puan üstüyse kabul
Ters tepecek
Kiz buradaki vampir çiğdem miKemalsiz Kç olmaz o başka bir şeydi videolarına arada bakıyordum öyle format değişkiliği dizieleri sevmiyorum Adı Efsane de öyle yaptı
Sonsuz Ol diyeÖyle bir şeydi sanırım. Puanlama çıktığı zaman görürsün artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?