Hhaha daanamayıp kaçtımı gerçekten acabaDestere çileyi geçti uzaya kaçtı artık
Bir gün bende kaçarım belki
Hhaha daanamayıp kaçtımı gerçekten acabaDestere çileyi geçti uzaya kaçtı artık
Defol git yol paran bendenHhaha daanamayıp kaçtımı gerçekten acaba
Bir gün bende kaçarım belki
Aaa lafı açılmışkan niye eskisi gibi nal toplatmıyorsun bizeDefol git yol paran benden
ZonkAaa lafı açılmışkan niye eskisi gibi nal toplatmıyorsun bize@Arslan Bey
Bir ara hafta sonu giriyordun tamam ama artık her gün burdasın senden sonra gerçekten bir tatsızlık oluştu forumda şu desterede gelince bir kendinizede gelin ayoll
Eskisi gibi mesaj yaz diyorum ayoll
Forum halkımız gereken özeni gösterip beni zirveye taşıyacak yineŞarkıyı şuan dinledim ve duydumListemde her hafta tam alanlar bu hafta istediğim gibi gelemediler @kerem @Maskeli Fedai sen
Mesaj sayısına ulaşman için MusicSurvivor'u üst üste yapman gerekir. O yüzden aktif olmasına bile gerek yok. O tavşan gibi seke seke giderken, sen sincap gibi tünemişsin olduğun yere.Aaa lafı açılmışkan niye eskisi gibi nal toplatmıyorsun bize@Arslan Bey
Bir ara hafta sonu giriyordun tamam ama artık her gün burdasın senden sonra gerçekten bir tatsızlık oluştu forumda şu desterede gelince bir kendinizede gelin ayoll
@Bully Bilir Yalının nadirdir bir kaç şarkısını hiç sevmemForum halkımız gereken özeni gösterip beni zirveye taşıyacak yine
Aaa yok MS 2 yıla yakın yapmadım sanırım bu son yapıştan sonra büyük bir ara verdik gündüzleride girmedim halde 1 yıl 1000 mesaj sayılarından düşmedim haftalıkMesaj sayısına ulaşman için MusicSurvivor'u üst üste yapman gerekir. O yüzden aktif olmasına bile gerek yok. O tavşan gibi seke seke giderken, sen sincap gibi tünemişsin olduğun yere.
Maskeli melunu bu hafta final puanı alamazsa Çiğdem’in tezi doğru demektir, keramet bendeymiş deriz o zamanAdam winner@Bully
Hayatim zirvedeyim be ugrasicamEskisi gibi mesaj yaz diyorum ayoll
Rahmetliden sonra komedyenliğini almaya çalısıyorsun onun veliatı @DarkLegenD
Sen tekrar mesaja yoğunlaş
Cumhuriyet’e değil de Keyfi Yolunda’ya sanırım öyle bi şey verdin. ss@Bully Bilir Yalının nadirdir bir kaç şarkısını hiç sevmemKeyfi yolunda , sonsuz ol cumhuriyet ki cumhuriyete 1 vermişlimde vardıKİ Sen hiç hazetmediğim şarkıları
bu saydığım hepsine düşük verdim diye hatırlıyorumda birisine 1 vermiştimCumhuriyet’e değil de Keyfi Yolunda’ya sanırım öyle bi şey verdin. ss
Hhaha o manada değil bee manyak
Yalın yine nereden geldi bu diyecekMaskeli melunu bu hafta final puanı alamazsa Çiğdem’in tezi doğru demektir, keramet bendeymiş deriz o zaman
Zalim, Sonsuz Ol ve Günaydın’la 2004’e damga vurmuştu Yalın, umarım efsanenin hakkı verilir
Yanlış reklam stratejisi yaparak çocuğun sanatçısını eletmeDuygulandın mı
Bakalım 30 adet Cornetto Toblerone fayda edecek mi?@Bully
Fayda etmesi gerek İsmail’imMasraflı olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?