@batuhankaralar Zirvesini yaptı bencede artık yeterYok @dreamy elenmez bu hafta biraz daha zamanı var@Billy Kane i dinlemek lazım, isimlerinden tanımıyorum şarkılarıSelda Bağcan gidebilir bu hafta @batuhankaralar değişik bir şeyler denemiş
Fanlar yapmıştır
Kendin kütük diyorsun çocuğa.
Sen konuştukça final puanı alıyorumReklam müziğiyle gelmediğine göre benden iyi puan alır ama millet beğenmez zaten bu hafta şansı yok maskelinin
Bu hafta cidden şansın yok amaSen konuştukça final puanı alıyorumKonuş
Hepimizin çocukluk şarkısıBu hafta cidden şansın yok amaGeçen haftaki şarkını tvde dinleyip sevmişler, şimdi o da gitti elinden
Hepimizin çocukluk şarkısıBuna kayıtsız kalmaz forumdaki kardeşlerim
Tam kütüksün
Şöyle ağzını yaya yaya gıcık gıcık konuşanlar olur oklavayı vurasıng elir ağzının ortasınaBu hafta cidden şansın yok amaGeçen haftaki şarkını tvde dinleyip sevmişler, şimdi o da gitti elinden
Yaşarken ölmüş gibiydi zaten neredeyse 2 gün olacak görmeyeli.
Puan aldı 40 yılın başı ama göremeden geberdiyse en çok buna üzülürümYaşarken ölmüş gibiydi zaten neredeyse 2 gün olacak görmeyeli.
Ben final puanı bekliyorum be ne gitmesi.Aaa geçen hafta şarkın ne güzeldi ayollBu hafta yine batırmışsın ortalığı bakalım senmi gideceksin @Billy Kane mi
Ariana çok erken gitti ama sen @MayısKralı a onu seçme diye kurtarmaya çalısıyordun
Sia son 2 hafta şarkıları çok tuhaf sonuclar aldı@Ahmed
Ay ben yapamam öyle.Aaa evet son sezona göre bu sezonun ağırlığı tabi fazla ama All Star olsa Sia orada da yarışsa hafif kalmazdı bence bu sezonda Alls Star gibi@Ahmed Çabamalası gerekiyor bence
Aaa geçen hafta şarkın ne güzeldi ayollBu hafta yine batırmışsın ortalığı bakalım senmi gideceksin @Billy Kane mi
Güzel bir GülSHEn klibi bence.Öyle gibi duruyor, yine orta-alt sıralarda yerini alırsın bendenForum genelinde iyi gider ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?