@batuhankaralar Zirvesini yaptı bencede artık yeterYok @dreamy elenmez bu hafta biraz daha zamanı var@Billy Kane i dinlemek lazım, isimlerinden tanımıyorum şarkıları
Selda Bağcan gidebilir bu hafta @batuhankaralar değişik bir şeyler denemiş
![]()
Fanlar yapmıştır
Kendin kütük diyorsun çocuğa.
Sen konuştukça final puanı alıyorumReklam müziğiyle gelmediğine göre benden iyi puan alır ama millet beğenmez zaten bu hafta şansı yok maskelinin![]()
Bu hafta cidden şansın yok amaSen konuştukça final puanı alıyorumKonuş
![]()
Hepimizin çocukluk şarkısıBu hafta cidden şansın yok amaGeçen haftaki şarkını tvde dinleyip sevmişler, şimdi o da gitti elinden
![]()
Hepimizin çocukluk şarkısıBuna kayıtsız kalmaz forumdaki kardeşlerim
Tam kütüksün![]()
Şöyle ağzını yaya yaya gıcık gıcık konuşanlar olur oklavayı vurasıng elir ağzının ortasınaBu hafta cidden şansın yok amaGeçen haftaki şarkını tvde dinleyip sevmişler, şimdi o da gitti elinden
![]()
Yaşarken ölmüş gibiydi zaten neredeyse 2 gün olacak görmeyeli.
Puan aldı 40 yılın başı ama göremeden geberdiyse en çok buna üzülürümYaşarken ölmüş gibiydi zaten neredeyse 2 gün olacak görmeyeli.![]()
Ben final puanı bekliyorum be ne gitmesi.Aaa geçen hafta şarkın ne güzeldi ayollBu hafta yine batırmışsın ortalığı bakalım senmi gideceksin @Billy Kane mi
![]()
![]()
![]()
Ariana çok erken gitti ama sen @MayısKralı a onu seçme diye kurtarmaya çalısıyordun
Sia son 2 hafta şarkıları çok tuhaf sonuclar aldı@Ahmed
Ay ben yapamam öyle.Aaa evet son sezona göre bu sezonun ağırlığı tabi fazla ama All Star olsa Sia orada da yarışsa hafif kalmazdı bence bu sezonda Alls Star gibi@Ahmed Çabamalası gerekiyor bence
![]()
![]()
![]()
Aaa geçen hafta şarkın ne güzeldi ayollBu hafta yine batırmışsın ortalığı bakalım senmi gideceksin @Billy Kane mi
![]()
![]()
![]()
Güzel bir GülSHEn klibi bence.Öyle gibi duruyor, yine orta-alt sıralarda yerini alırsın bendenForum genelinde iyi gider ama
![]()