Öyle gibi duruyor, yine orta-alt sıralarda yerini alırsın benden
Öyle gibi duruyor, yine orta-alt sıralarda yerini alırsın benden
Geçen haftadan iyidirBu şarkıyı kullanmamak delilik olur.Beğendin mi bu haftaki parçamı?
![]()
Geçen hafta sen olmadın için o zirve geldiği belliydi ayollCornetto mevsiminden sonra bu hafta çocukluğumuzun efsanesi, herkesin bir kez de olsa dinlediği "Sonsuz Ol' şarkısı ile karşınızdayız. Sonsuza kadar sürecek aşklara selam olsun...
@Bully @Aserat @MasacRE- @Çiğdem- @xBUGRAx @xemrexxx @bazinga @mrt-06 @Yiğitt @tolgab @Felon @gözlemci @MEnes @ozmoturk @dreamy @turkuazz @sokak sanati @tolgab @Billy Kane @vadikızı @kerem @serhatt @batuhankaralar @Ahmed @mesmeso61 @denizz19 @Arslan Bey @Sherlock @Doğu @HachiKo @BesaleT @YıldırıM @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @ozgur2113 @-potterhead-
Eskisinden daha hırslıyımGeçen hafta sen olmadın için o zirve geldiği belliydi ayollSen geldin yine Yalının başı belada olacak belli inş sonsuza kadar bela olamzsın adamın başınada kurtulur bir gün
![]()
![]()
@Bully @MasacRE- @xBUGRAx @sokak sanati
Aaa evet son sezona göre bu sezonun ağırlığı tabi fazla ama All Star olsa Sia orada da yarışsa hafif kalmazdı bence bu sezonda Alls Star gibiBenim yarıştığı son kolaydı bu sezon zor. Onun gazabı oldu![]()
Senin bu aşk planların hep elinde patladı biliyorsun değil miEskisinden daha hırslıyımAşk lafları ile geliyoruz
![]()
Bebek, Evli Mutlu Çocuklu, Afedersin, Giderli Şarkılar, Mucize, Çalkala gibi şarkılarla beni kimse eleyemez ağlayın @Arslan Bey ile karşılıklı.![]()
Şu tuhaf isimli bir şarkı söyledinya onunla şutlanırsın nasılsa bu haftaÖnce bir güzel "çalkala"rsın, sonra bir "mucize" çıkagelir karşına. "Afedersin" der ve gider, "giderli şarkılar" yazmaya başlarsın. Sonra bir daha "mucize" çıkagelir karşına; "evli mutlu çocuklu" olmak için adım atarsın, sonra birden bir "bebek" doğar, hayatın "mucize"vi bir şekilde değişir.
Ben bunu niye yaptım bilmiyorum da, şarkıların isimleri hikayeye çevirecek tarzda.![]()
KıskanmayalımSenin bu aşk planların hep elinde patladı biliyorsun değil mi![]()
![]()
![]()
Bu hafta çoğu kişinin bildiği bir şarkıyla, Yurtta Aşk Cihanda Aşk'la karşınızdayız.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk
@tolgab @Billy Kane @Aserat @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Yardımcı olmaya çalışıyorum ben onlara, bu millete yaranılmaz ha ne halleri varsa görsünler![]()
Aaa geçen hafta şarkın ne güzeldi ayollÖyle gibi duruyor, yine orta-alt sıralarda yerini alırsın bendenForum genelinde iyi gider ama
![]()
Aaa Karışım ben ayollKıskanmayalımMilletin aşklarına da mı karışıyorsun
![]()
Tövbe bismillah bu ne 😱😱😱
Bu hafta balkon konuşmasının 2.versiyonu gelecekAaa Karışım ben ayoll![]()
![]()
![]()
Bakalım o balkondan düşmedeBu hafta balkon konuşmasının 2.versiyonu gelecek![]()
Yok @dreamy elenmez bu hafta biraz daha zamanı varAaa geçen hafta şarkın ne güzeldi ayollBu hafta yine batırmışsın ortalığı bakalım senmi gideceksin @Billy Kane mi
![]()
![]()
![]()